Wednesday, December 6, 2023
HemF1Jenson Button blir känslosam när Keanu Reeves "Brawn" F1-dokumentär väcker "fantastiska" minnen

Jenson Button blir känslosam när Keanu Reeves “Brawn” F1-dokumentär väcker “fantastiska” minnen

November verkar ha kommit i form av en tidig jul för F1-fansen. Som om det kommande Las Vegas Grand Prix inte var tillräckligt spännande för oss alla. Den mycket efterlängtade dokumentärserien, Brawn: The Impossible F1 Story, kommer också nästa vecka. Med kampanjen på gång, i en nyligen intervju, Jenson Button avslöjade att han blev känslomässig som Keanu Reevess dokumentär väckte fantastiska minnen för honom.

Även om Lewis Hamilton-Brad Pitt F1-filmen är långt ifrån släppt, kan fansen glädjas när John Wick, aka Keanu Reeves, kommer med en present till F1-fansen. Hans dokumentär, Brawn: The Impossible F1 Story, kommer inte bara att gå över det ikoniska mästerskapsåret för Jenson Button utan också innehålla historien om Brawn GP.

Keanu Reeves F1-dokumentär väcker fantastiska minnen av Jenson Button

Med tanke på att dokumentären släpps den 15 november är skådespelsturnéen på god väg. Men i en nyligen intervju med ESPN, Laurence Edmondson frågade Jenson Button vad han kände när han hittade Keanu Reeves engagemang i projektet. Speciellt med tanke på att hans mästerskapssäsong kommer att vara en av fokuspunkterna.

Button tillade: “För mig var det roligt eftersom mycket tid har gått sedan 2009 och alla har varit upptagna och tiden går så fort nu för tiden. Så för mig att stanna upp och ha en stund att verkligen reflektera över det året var fantastiskt.”

Han gick också igenom första gången han fick veta om projektet och hur han var redo att vara en del av det, eftersom han tillade: “Och sedan träffades vi i LA för lunch med hela besättningen som skulle vara involverade i dokumentär, pratade igenom det och jag kunde se intresset från de här killarna och hur mycket tid och ansträngning de redan lagt på det och förstå vad den säsongen verkligen betydde för oss och Formel 1.”

Han tillade vidare, “Så jag var helt med och för mig att återuppleva den säsongen, du vet, varje steg på vägen genom intervjuprocessen till att se dokumentären, jag menar att det känns som om det var igår, och det ger tillbaka så mycket känsla.”

“Han skulle ha älskat det här” – Formel 1-ikonen Jenson Button avslöjar sin viktigaste person när han förbereder sig för NASCAR-debut

Jenson Buttons avslöjande berättar hur passionerat besättningen bakom denna dokumentär verkligen är. Dessutom, med tanke på Keanu Reeves kärlek till racing och hungern efter att leverera publiken, kommer Brawn: The Impossible F1 Story definitivt att vara en njutning att se. Speciellt för fansen som precis börjat titta på sporten sedan Drive To Survives dagar.

Lewis Hamilton-Brad Pitts F1-baserade film kommer att återupptas

Det verkar som om F1-fansen är välsignade av gudarna eftersom fler spännande nyheter väntar för alla. Medan Brawn: The Impossible F1 Story kommer att hålla fansen sysselsatta för i år. Lewis Hamilton och Brad Pitts F1-baserade filmprojekt kommer att ta hand om fansen nästa år, eftersom Hamilton kommer att ta sig an Hollywood.

Med SAG-AFTRA-strejken som satte stopp för hela Hollywood-projekten kan Hamilton-Pitt F1-filmprojektet nu äntligen återupptas. Tack vare att strejken äntligen var över tyder rapporter på att SAG-AFTRA-förhandlarna har nått en preliminär överenskommelse som avbryter den utdragna aktörernas strejk. Efter att ha hört de goda nyheterna, den brittiska skådespelaren Damson Idris kunde inte innehålla sin lycka som F1-fansen, som han sa i en video, “Vi ses snart på jobbet.”

När Brawn: The Impossible F1 Story släpps nästa vecka avslöjar Jenson Button att han blev känslosam när han såg Keany Reeves dokumentär, eftersom den väckte fantastiska minnen. Med tanke på att filmprojektet Lewis Hamilton-Brad Pitt snart återupptar inspelningen kan F1-fans äntligen glädjas, eftersom fantastiskt innehåll väntar dem!

RELATED ARTICLES

Mest populär