Wednesday, December 6, 2023
HemBodybuildingJay Cutler som detroniserade GET Ronnie Coleman efter att ha förlorat tre...

Jay Cutler som detroniserade GET Ronnie Coleman efter att ha förlorat tre gånger gjorde aldrig superset på gymmet och här är varför

Rivaliteten mellan kungen av bodybuilding och hans efterträdare, 4X Mr. Olympia-mästaren Jay Cutler, är en av de största i riket. Efter att i första hand vilja avsätta Ronnie Coleman, som hade varit på en vinnande spree, vann Jay Cutler sin första titel. Vinsten kom efter att ha förlorat tre år i rad, vilket gjorde segern sötare.

Även om de är rivaler, började Jay Cutler med Ronnie Coleman som en idol, och även efter flera år av deras pensionering har de två fortfarande en ömsesidig förståelse. De använder båda sina konton i sociala medier för att dela förvärvad kunskap om fitness. Medan Ronnie Coleman tror på superset, implementerade Jay Cutler dem aldrig, och nyligen avslöjade han varför.

Jay Cutler vet hur man lyssnar på sin kropp

Jay Cutler tog nyligen till sitt officiella Instagram-konto och delade en video som avslöjar varför han aldrig var ett fan av superset. Han började videon med att säga att han alltid har varit en högvolymtränare. Så bodybuildinglegendens primära fokus var alltid att utföra 29 set per kroppsdel, vilket var det som gjorde det svårt att lägga tillbaka seten.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Jay Cutler (@jaycutler)

Utöver det tränade Cutler alltid ensam, och superset är omöjligt att göra ensam. Han sa: “Jag tränar solo, jag tror att det är lite svårare att göra superset utan en träningspartner eller någon där för att verkligen pressa dig igenom.” Även om 40-åringen accepterade att superset är ett bra sätt att tillföra mångsidighet till rutinen, fungerade det aldrig för honom.

Men han rekommenderar folk att prova det minst en gång. Cutler sa: “Jag menar att allt är trial and error. Bara för att jag inte gjorde det betyder det inte att det inte fungerar.”. Tja, det är inte första gången han uttryckligen bryter ner en form av träning. För några månader sedan delade Cutler till och med en oerhört hög volym träning för bröst, biceps och vader.

Jay Cutler delade med sig av bästa träningsrutinen

Jay Cutler införlivade en gång vader i hans biceps- och bröstpass och det visade sig ganska effektivt för honom. Han började med att göra vadhöjningar, och nämnde att det var en svagare del av hela hans fysik. Cutler förklarade till och med varför man enligt hans forskning borde börja med att träna svagare muskler och sedan gå vidare till styrkan.

Jay Cutler, känd för sitt hat mot armträning, kommer med en alternativ lösning: “Jag föredrar att göra…”

“Prioritera de svaga musklerna. Alltså, om du känner att något annat behöver uppmärksamhet… Prioritera den muskeln. Gör det till en prioritet när du går till gymmet. Du kan tänka dig att jag kommer att slå det här riktigt hårt.”

Även om Cutler kan vara pensionerad, är hans livslängd av kunskap om människokroppen obegränsad. Vad tycker du om Jay Cutlers träningsmetod? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär