Wednesday, February 28, 2024
HemBaseballJättar att betala Blake Snells enorma krav? San Franciscos Star Power...

Jättar att betala Blake Snells enorma krav? San Franciscos Star Power Search fortsätter

Bay Area blir allt mer rastlös. Trots att de gjort några värvningar och förbättrat spellistan har San Francisco Giants fortfarande inte gjort den stora knockoutvärvningen ännu. Även om de har kopplats ihop med spelare som Cody Bellinger och Cy Young-vinnaren Blake Snell, är det den sistnämnde som förblir en favorit, och det med rätta. En lineup som består av Snell och Logan Webb låter läcker, men flera block kommer att behöva falla för att göra detta till verklighet.

Trots att det har funnits starka kopplingar mellan de två under lång tid, har de hållit isär på grund av det enorma utropspriset på Snell. Även om Bay Bombers har tillräckligt på sin bank för att göra den här affären möjlig, finns det en inneboende risk som gör Farhan Zaidi lite tveksam.

Varför San Francisco Giants fortfarande inte har värvat Blake Snell

Trots vad någon säger, finns det en genuin fråga här – om jättarna gillar Snell så mycket, varför har de inte skrivit på honom än? Som FanSided sa, “Att lägga till den regerande National League Cy Young skulle ge dem en mycket bättre chans att stå tå mot tå med Los Angeles Dodgers och Arizona Diamondbacks.” Så vad hindrar dem från att skriva under 2023?

Är det utropspriset på 240-270 miljoner dollar som har skrämt Bay Bombers? Kanske kommer det verkligen inte att vara de senaste nyheterna eftersom detta har varit historien för nästan alla lag denna lågsäsong. Medan de flesta vill ha Cy Young-vinnaren på sin sida, har den orimliga efterfrågan hindrat dem. Men till skillnad från andra finns det ytterligare en anledning till varför jättarna kan ha hållit tyst tills nu.

GM Farhan Zaidi har enligt uppgift alltid hållit sig undan från att värva kannor som har en hög gånghastighet. Förra säsongen gav Snell bort ligahöga 99 promenader. Man kunde ha hävdat att det var ett engångsrekord. Esset har en karriärspromenad på 4,1 per nio omgångar. aj! Men trots allt detta finns det ett tydligt intresse för Bay Area för Blake Snell. Men räcker det intresset för att skapa en rekordsignering?

Vad kan gränsen vara för Bay Bombers?

Att förutsäga deras gräns är inte helt möjligt. När allt kommer omkring var Bay Bombers redo att ge Carlos Correa och Aaron Judge ett kontrakt på 300 miljoner dollar plus. Men de affärerna gick inte igenom och det största kontraktet som tecknats av Dodgers är förlängningen på 167 miljoner dollar de gav till Buster Posey. Kan det vara deras gräns för Blake Snell också?

Det är redan känt att Yankees inte var redo att betala mer än 6 år, 150 miljoner dollar, för Snell. Även om det är okänt om andra lag har lämnat erbjudanden eller inte totalt sett, ser bilden klar ut. Lag vill inte betala 240 miljoner dollar för Snell, så kanske en medelväg är allt som alla väntar på.

Läs mer: Blake Snell och Jordan Montgomery Sweepstakes kommer att accelerera? Corbin Burnes Trade Impacts Off-Season Pitching Market

Inlägget Jättar att betala Blake Snells massiva krav? San Franciscos Star Power Search Continues dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär