Monday, February 26, 2024
HemBaltimore RavensJason Kelces fru Kylie delar att hon känner sig "skyldig" mitt i...

Jason Kelces fru Kylie delar att hon känner sig “skyldig” mitt i växande uppmärksamhet på familjen Kelce

Mitt i NFL-säsongen har Kylie Kelce, frun till Philadelphia Eagles center Jason Kelce, hamnat i ett ökat rampljus. Det är till stor del på grund av hennes svåger, Travis Kelce, och hans högprofilerade relation med Taylor Swift som har fört familjen under rampljuset. Trots den ökade uppmärksamheten förblir Philadelphia-infödingen och trebarnsmamman jordad och opåverkad av den nyfunna framträdandet.

Dynamiken inom familjen Kelce är sammanflätad med kopplingarna till fotbollsstjärnor och popkultur. I en intervju nyligen tog hon upp den extra uppmärksamhet som hon har fått även över de mest vardagliga uppgifterna i sitt liv. Hela konversationen visade upp Kylie Kelces ödmjuka natur och skildrade normaliteten i hennes liv.

Kylie Kelce tar upp den ökade berömmelsen

Kylie och Jason Kelce, som knöt ihop säcken 2018 efter att ha anslutit på Tinder, har varit bekanta ansikten i sportens rampljus i flera år. Fokus intensifierades när Kylie, gravid i nio månaden, fick uppmärksamhet vid Super Bowl 2023. Mindre än två veckor efter att Philadelphia Eagles stod inför ett nederlag mot Travis Kelces Kansas City Chiefs vid det stora evenemanget i februari, välkomnade paret sin tredje dotter, Bennett.

Nu efter att Kylies svåger Travis Kelce fick ett kärleksfullt förhållande med popstjärnan Taylor Swift, har det berömda Eagles-paret också fått massor av kärlek och stöd från hela världen. Så när jag tog upp detta sa Kylie, “Jag känner mig nästan lite skyldig att folk är så intresserade och investerade i det jag gör.” Den 31-åriga frun till Jason Kelce i ett Good Morning America-segment som sändes måndagen den 29 januari anmärkte: “Jag är som, ‘Jag försöker skrapa äppelmos från soffan. … Det här är inte så fascinerande.’ Så det är roligt för mig. Jag uppskattar djupt stödet.”

Dessutom träffade paret ganska nyligen Taylor Swift på ett spel, och det var då Kylie Kelce till och med varnade sin man för att vara på sitt bästa beteende eftersom många ögon skulle vara på dem under hela spelet. Eagles center kunde dock inte kontrollera sina påträngande tankar och satte en prägel på Chiefs-matchen den 21 januari.

Jason Kelce är inte rädd för att vara sig själv!

I efterdyningarna av Jason Kelces uppseendeväckande upptåg i Kansas City Chiefs vs. Buffalo Bills-spelet antydde Kylie Kelce lekfullt om återbetalning. Hon skämtade om att hon inte kommer att söka sin mans tillåtelse att ta hem en ny pälsbebis. Jason, under New Heights-podden med brodern Travis Kelce, delade att han hade gett sin fru en artighets-heads-up innan hans bar överkropp öl-chugging skådespel på läktaren under söndagens match.

Läs mer: WWE Hall of Famer Snoop Dogg samarbetar med NFL:s Philadelphia Eagles i förberedelser inför WrestleMania 40 i Philadelphia

Han sa: “Jag tror inte (Kylie) var glad över det, för att vara ärlig mot dig. I samma ögonblick som vi kom in i sviten sa jag: “Jag tar av mig tröjan och jag hoppar ut ur sviten.” Och hon sa: ‘Jason, vågar du inte.’ Jag ber inte om lov, jag gör det här.” Tja, även Kylie har avslöjat sin sida av historien. Hon sa: “Första gången han hoppade ut ur sviten, var jag,” vet du vad, varsågod. Det är min man. Och sedan andra och tredje gången han gjorde det, tänkte jag: “Jag behöver dig för att komma in igen”, för de stackars poliserna som är ute försöker hålla kaoset på ett minimum. Du gör deras jobb svårare.”

Kanske är det anledningen till att Jason Kelce avstod från att göra något vilt i knockoutmatchen mellan Kansas City Chiefs vs Baltimore Ravens den 28 januari. Vad är dina tankar om deras vackra band och uppmärksamheten kring familjen Kelce? Berätta för oss i kommentarsfältet.

Inlägget Jason Kelces fru Kylie delar att hon känner sig “skyldig” mitt i växande uppmärksamhet på familjen Kelce dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär