Friday, December 8, 2023
HemNFLJason Kelce avslöjar Travis Kelces förhållande till Taylor Swift varför hennes pappa...

Jason Kelce avslöjar Travis Kelces förhållande till Taylor Swift varför hennes pappa gav upp Eagles Fandom

Travis Kelce fångar inte bara touchdowns, han fångar flygningar och skapar rubriker både på och utanför rutnätet! Efter en häpnadsväckande uppgörelse mot Miami Dolphins som lämnade Frankfurt Stadium i vördnad. Kelce befäste sin status som tight-end-titan. Men den här all-star stannar inte vid gridiron-härligheten – han landar på landningsdansar över kontinenter. Direkt från slutzonen till VIP-delen av Taylor Swifts “Eras World Tour” i Argentina, där han gnuggar armbågar med kändisar som Sabrina Carpenter och Papa Swift, Scott. Kelces spelbok inkluderar att dominera på planen och stjäla showen på läktaren – han knyter superfan-kontakter. Detta kraftpaket i NFL skriver om spelboken, ett rekordspel och en Swift-konsert åt gången.

Jason Kelce diskar på Travis, Swift och Loyalty Shake-Up

Travis Kelce och Scott Swift tog precis fart på Tay-Tays Estadio River Plate-konsert! Papa Swift hejade på Kelce under “Karma.” När Taylor riktade rampljuset mot Kelce med en shoutout, vilket fick Kansas City Chiefs TE att flina bredare än någonsin. Internet blev galet när videor och bilder blev virala, och “Eagle”-ögda fans (tittar på dig, Jason Kelce) såg Papa Swift bära en Chiefs-lina. Plottvändning: Swifts blöder Philly Eagles grönt, när Taylor till och med släppte en nick till Iggles i “Gold Rush.”

Men Jason Kelce tar inte lojalitetsväxeln bra. Podcasten “New Heights”, med The Kelce Bros. tog till den sociala medieplattformen “X” för att dela ett utdrag av konversationen mellan Jason, Travis och Scott Swift. Med texten “Folk … vi har mycket att prata om.” och låt oss bara säga, fjädrar var ruggiga.

Det ser ut som att Travis Kelce gör drag med Swifts, och Chiefs huvudhoncho nickade. Touchdown eller fumla? Debatten rasar!

Tränaren Reid hejar på Travis Kelce och Swifts vinnande anknytning

Travis Kelces kärleksspelbok fick just slutzonssignalen från tränaren Andy Reid. Kelces Buenos Aires-äventyr med popdrottningen fick Coach Reid att ge sina två cent under en Zoom-presskonferens. Med sin karaktäristiska humor tog Reid lättillgängligt upp ämnet Kelce och Swifts romans och visade lite kärlek till paret.

Chiefs huvudhoncho, som aldrig undviker ett gott skratt, hade tidigare välkomnat Taylor Swift till Chiefs-spel, skämtsamt tagit äran för deras mötessöta. Den här gången handlar han om de positiva vibbarna, och uppskattar att Kelce och Swift hittat någon de gillar. Det handlar inte bara om touchdowns på planen; Det ser ut som att Kelce gör stora mål på romantikavdelningen också, och tränare Reid ger grönt ljus för förhållandet med en lekfull nick!

RELATED ARTICLES

Mest populär