Saturday, December 2, 2023
HemNBA"Jameson Hardinius The Second": Unga fans roliga James Harden-intryck lämnar fansen i...

“Jameson Hardinius The Second”: Unga fans roliga James Harden-intryck lämnar fansen i splittring

James Harden har låtit NBA-världen bli vansinnig igen. Den här gången har dock Ex-MVP väckt uppmärksamhet, inte för handelsdrama utan för en härlig hemkomst. Den LA-födda stjärnan har gjort sin debut för Los Angeles Clippers efter månader av ihållande längtan. Intressant nog hade detta betydelsefulla tillfälle ett roligt ögonblick som fångade fansens uppmärksamhet.

Ett ungt fan på Madison Square Garden gjorde en speciell gest för att välkomna Harden till LA. Den här gesten fick dock ingen kärlek från 34-åringen när han klev in på banan för att ta sig an New York Knicks. Fansen kunde å andra sidan inte få nog av ynglingens lustiga intryck.

James Harden-fan fångar NBA-världens uppmärksamhet

Ett ungt fan gjorde en rolig gest för att välkomna ex-MVP till Clipper-nationen. Med ett falskt skägg emulerade den unge 10x All-Stars ikoniska skägg. Även om denna gest inte fick mycket kärlek från Harden, gjorde fansen allt för att få fram detta ögonblick.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av House of Highlights (@houseofhighlights)

“Han kan faktiskt vara Jameson Hardinius den andra,” sa några fans och myntade ett hysteriskt namn för ynglingen. Vissa påpekade att ex-MVP inte brydde sig om gesten. “Harden försöker sitt bästa för att agera som om han inte märker det” sa de.

Fler fans efterliknade denna känsla och sa “Ge honom inte en sekund av uppmärksamhet”. “Med tanke på de på vägen, kan det vara hans enda fan i byggnaden!” sa några. Dessutom höll några på Clippers-stjärnans senaste historia. “Harden letar redan efter en handel därifrån” sa de.

RELATED ARTICLES

Mest populär