Friday, December 1, 2023
HemBasketballJames Hardens miljonärvän ställer sig på LeBron James sida om Jerry Jones-attacken...

James Hardens miljonärvän ställer sig på LeBron James sida om Jerry Jones-attacken mot media

NBA-superstjärnan LeBron James hade en mycket skrämmande fråga till media nyligen. Efter att ett kontroversiellt foto av Dallas Cowboys ägare, Jerry Jones, från 1957 återuppstått, undrade James varför han inte blev tillfrågad om det. Han uppgav att när frågan kring Kyrie Irving sprängdes blev han tillfrågad om det. Men han kunde inte förstå varför det inte fanns några frågor om Jones foto. Han tillade också att han var besviken på media. Nu har superstjärnan James Hardens vän, rapparen Meek Mill, ställt sig på Los Angeles Lakers superstjärna.

Meek Mill tog till Twitter för att visa sitt stöd för James. Han skrev, “kan inte vända oss mot oss så lättyyyyy …. Jag är glad att Lebron fastnade för propagandavibbarna!”

https://t.co/z2QVTemMxD kan inte vända oss mot oss så lättyyyyy… Jag är glad att Lebron fastnade för propagandavibbarna!

— MeekMill (@MeekMill) 2 december 2022

Miljonärrapparen är en mycket nära vän till Harden. De två har setts tillsammans vid flera tillfällen. När Harden byttes till Philadelphia 76ers firade Meek Mill och visade sin spänning med en egen tweet.

LeBron James ifrågasatte reportrarna

Enligt rapporter visade bilden från 1957 som nyligen avslöjades en ung Jerry Jones i folkmassan när en grupp vita pojkar blockerade sex svarta elever från att komma in i North Little Rock High i Arkansas. När bilden togs hade desegregeringen i skolorna precis börjat. Jones hävdar att han bara var en åskådare och hade ingen aning om vad som hände under mötet.

LeBron James kunde inte tro att han inte blev tillfrågad om hela prövningen kring det återupptagna fotot av Jones.

DYK DYPARE

“Jag tänkte när jag var på väg hit, jag undrade varför jag inte har fått en fråga från er om Jerry Jones-fotot”, sa James till reportrar. “Men när Kyrie [Irving] något som pågick, ni var snabba med att ställa frågor till oss om det.

Samtidigt som han noterade att det var decennier sedan och medgav att alla gör misstag, sa han att det verkar som om hela situationen är “begravd”. Intressant nog var James ett stort fan av Cowboys när han växte upp, men han avslöjade nyligen att han inte längre är ett fan av franchisen. Detta var efter att Jones hävdade att han skulle bänka spelarna som knäböjde under nationalsången 2017.

James tidigare lagkamrat Kyrie Irving stängdes av efter sin tweet. När James tillfrågades om det, fördömde han antisemitism. Efter avstängningen har Irving kommit tillbaka och försöker hjälpa Nets.

Vad tycker du om kommentarerna från rapparen Meek Mill? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär