Tuesday, February 27, 2024
HemBasketballJames Harden kröntes till heders Clippers All-Star som NBA-legend ger Russell Westbrook...

James Harden kröntes till heders Clippers All-Star som NBA-legend ger Russell Westbrook sina blommor också

I en mediainteraktion nyligen utsåg Clippers tränare Tyronn Lue James Harden och Russell Westbrook till heders-All-Stars. Den 1 februari 2024 tillkännagav NBA sina reserver, och listan inkluderade inte de två rutinerade spelarna, medan Kawhi Leonard och Paul George från Clippers utsågs till All-Stars.

NBA Legend och Clippers tränare Ty Lue gav rekvisita till Kwahi för att ha klarat All-Star-klippet, “När han spelar är han topp-fem-talangen i ligan”. Men han var inte tveksam till att tillägga att Leonards framgång i laget inte hade varit möjlig utan James Harden.

Lue erkände bidragen Harden har gjort till laget och berömde honom ytterligare för att han “kommit in och är en traditionell point guard som kan engagera killar men också göra mål.” Han fortsatte med att tillägga, “James har spelat en stor, enorm roll där vi är idag och så bara glad över att ha honom… han är också en av våra All-Stars.”

Ty Lue om Kawhi Leonard och Paul George i All-Star-laget:

“Väldigt glad för deras skull… Men allt hade inte hänt utan James… Han är också en av våra All-Stars. Tillsammans med Russ, som har offrat så mycket… För mig är alla fyra dessa killar All-Stars.” pic.twitter.com/FZx4URyDlt

— Joey Linn (@joeylinn_) 2 februari 2024

Med tanke på att det bara finns 14 platser öppna i All-Star-reserverna, är det oundvikligt med avstötningar med tanke på den enorma talangen i ligan. James Harden har haft en lång seger i All-Star-spelen med en imponerande 11-årig löpning direkt från 2013 till 2022. The Beard har för närvarande i genomsnitt 17,2 poäng, 4,9 totala returer och 8,5 assist.

Läs mer: James Harden har “Bigger Goals” i åtanke inför All-Star Reserves tillkännagivande

När det gäller poäng är Harden trea på Clippers. Om han valdes ut tillsammans med sina lagkamrater, Leonard och PG, skulle Clippers ha varit det enda laget med tre All-Stars.

“Offret” som leder till mästerskap

NBA-legenden Ty Lue inkluderade även Russell Westbrook på sin All-Star-lista. Tränaren Lue tillade, “Tillsammans med Russ, som har offrat så mycket… För mig är alla fyra dessa killar All-Stars.”

Inledningsvis, när Harden först kom till laget, kämpade Clippers trots att de hade en 4 All-Stars-uppställning. Men allt detta förändrades strax efter att Westbrook tog upp en bänkroll för att underlätta förbättrad teamfunktion och sammanhållning.

Veteranen Russell Westbrook närmar sig milstolpen på 25 000 karriärpoäng, för närvarande sitter han på 24 827 poäng. Han ligger på 25:e plats på poänglistan genom tiderna.

Coach Lue gav rekvisita där rekvisita skulle komma och inkluderade med rätta James Harden och Russell Westbrook i sin All-Star-lista. Ingen av de två erfarna ballarna verkar dock vara bekymrad över att deras namn inte finns med på reservlistan.

Det 73:e NBA All-Star-spelet kommer att äga rum i Indianapolis den 18:e februari, men Beard och Russ har fått sina ögon inställda på ett större pris: mästerskapsringen.

Se historien: James Harden jämför Rockets Glory med Clippers Stint efter att ha brutit mot Celtics Fort med Kawhi Leonard och Co: “Mer talangfull …”

Inlägget James Harden krönte Honorary Clippers All-Star som NBA-legenden ger Russell Westbrook sina blommor också dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär