Monday, December 4, 2023
HemNBAJames Harden ger LA tvåordsförsäkran efter Clippers andra raka förlust

James Harden ger LA tvåordsförsäkran efter Clippers andra raka förlust

Los Angeles Clippers bytte till slut för James Harden och LA-fansen kunde inte ha varit mer upphetsade. Men saker och ting har inte gått enligt planerna eftersom Clippers har förlorat två raka matcher i rad, även efter att The Beard lagt till i lagets startuppställning, vilket ger lagets totala rekord till 3-4.

Los Angeles Clippers drabbades av en nedslående förlust mot ett stenhårt Brooklyn Nets-lag. För att lugna besvikna fans svarade James Harden med en tvåordad försäkran.

James Harden lugnar Clippers-fansen

Los Angeles Clippers hade förlorat en tät övertidsmatch mot Lakers. Att sedan ta med James Harden gav fansen hopp om att laget skulle fortsätta att vinna matcher från och med nu. Tyvärr har Clippers tappat båda matcherna sedan Hardens tillägg till Clippers startuppställning.

Enligt Clippers beatförfattare Joey Linn, efter deras senaste förlust, hade Harden detta att säga. “Det är ok. Två spel. Jag ska reda ut det. Jag vill bara vinna. Det spelar ingen roll om poäng eller statistik. Jag vill bara vinna matcher. Så länge vi kan ta reda på var vi alla tävlar, spelar på högsta nivå och vinner matcher, är det allt som betyder något.”

Hardens ankomst hade nästan alla övertygade om att Clippers skulle bli laget att slå i Western Conference. Det har dock inte varit fallet hittills eftersom de kämpar för att vinna matcher.

Även med all stjärnkraft som Clippers besitter, slog lag som Brooklyn Nets, som inte hade många spelare i sin startuppställning, dem lätt. Och detta var efter att deras ledande målskytt gick ner med en skada i den tredje kvarten.

Men ändå verkar James Harden vara optimistisk inför lagets framtid framöver.

Kommer Clippers att lyckas med så mycket eldkraft?

På pappret verkar Los Angeles Clippers för bra för att vara sant. Laget har fyra All-Star kaliberspelare i sin startuppställning. Ändå har laget inte vunnit något med denna nybildade “Big Four”.

Man kan hävda att Clippers har för mycket stjärnkraft och även om det verkar bra på pappret, tenderar saker och ting att bli komplicerade när alla fyra stjärnorna är på golvet. Vem kör bollen, vem tar det sista skottet och vart ska man ta vägen när laget går igenom en torr rad?

Det här är alla frågor som spelare och Clippers tränare måste ta reda på. Låt oss hoppas att alla stjärnorna är på samma sida och att fansen ser vad den här lineupen kan göra.

Tror du att Clippers kan fixa sina problem? Eller kommer denna Big 4 att krascha och brinna?

RELATED ARTICLES

Mest populär