Wednesday, February 28, 2024
HemNBA"James Harden är .. systemet": 10X All-Star hämtar NBA Worlds förlorade respekt...

“James Harden är .. systemet”: 10X All-Star hämtar NBA Worlds förlorade respekt när Clippers dominerar Grizzlies

I en gripande uppgörelse mellan LA Clippers och Memphis Grizzlies stoppade inte Kwahi Leonards frånvaro för sin fjärde raka match Clippers. De spelade fortfarande starkare än tidigare. Den första kvarten av matchen började med en stark ledning 33-25, mest för att James Harden spelade väldigt bra.

NBA-communityt var snabbt med att lägga märke till, och känslan fångades kortfattat av insidern Farbod Esnaashari, på “X”.

Fansen reagerar på James Harden-showen

Fans av NBA gick på sociala medier för att visa hur förvånade de var. Som en NBA-insider sa, “James Harden är faktiskt systemet.”

Clippers beatförfattare skrev också, “James Harden hittar bara alla just nu. 7 assist på 13 minuter kvar med sina 10 poäng.” Många Clippers-fans kunde inte tro vad de såg och trodde att det gick tillbaka i tiden när de såg James Harden spela så bra.

Fansen hittar den här föreställningen “Vintage James Harden”.

Glöden strömmade ut på sociala medieplattformar när fansen förundrades över Hardens exceptionella prestation. Kommentarer strömmade in, med en entusiast som utbrast, “James Harden i brand tbm”.

Ett fan gjorde en intressant jämförelse och sa: “James härdar här ute och ser ut som Jidion”

När Clippers fortsätter att visa sin styrka och James Harden uppmärksammas som en nyckelspelare, måste NBA-världen lägga märke till och respektera hur bra denna 10x All-Star är. Han verkar representera allt vad basket betyder.

RELATED ARTICLES

Mest populär