Monday, February 26, 2024
HemNBAJamal Crawfords 20-åriga ritual som gynnar barn får live-tv-erkännande av Seattle Radio...

Jamal Crawfords 20-åriga ritual som gynnar barn får live-tv-erkännande av Seattle Radio Host

NBA-idrottare gör mycket bra för samhället. Även om det inte nödvändigtvis görs med avsikten att få fler ögonglober, är det alltid bättre att bli erkänd för det goda arbetet. Nyligen applåderades Jamal Crawfords årliga leksakspresent av Fox13 Seattle när de bevakade hans senaste evenemang på kanalen.

Amerikas favoritvideo idag

Crawford delade klippet på sin Instagram-berättelse. En av värdarna sa: “Jamal Crawford. Den killen gör fantastiska saker i samhället, fick sin årliga leksakspresent förra månaden.” Hon betonade också att detta var den 20:e upplagan av Crawfords årliga leksakspresent.

Crawford blev också berörd av erkännandet. Han delade vidare klippet på sin Instagram och svarade med knäppta händer. Eftersom han har gjort det så länge, vid flera tillfällen, har några av hans lagkamrater också följt honom för att genomföra denna plan. Crawford är övertygad om att inte göra någonting samtidigt som man förväntar sig något tillbaka. I en intervju med Seattle Times 2016 sa han: “Jag säger alltid i mina tweets, gör inte något för kredit. Gör det för att det är rätt sak att göra. Jag är hedrad över att få dessa utmärkelser, men det som folk inte vet om är det som rör mig mer än något annat”.

NBA-veteranen sa att han har varit så här sedan han var liten och inte hade mycket att ge tillbaka. Han sa: “Jag kan minnas att jag gjorde när jag var 13 och 14. Jag hade 5 dollar och jag skulle ge bort ett par dollar till någon som behövde det mer.” Han redogjorde för resonemanget bakom sin generositet genom att säga, “du hör historier om att det är viktigt att ge tillbaka eftersom det får mig att må bra. Eller så är det viktigt att ge tillbaka för det är en välsignelse att kunna välsigna andra.”

Bortsett från sin årliga leksakspresent gör Crawford mycket mer för samhället på olika sätt. Även om han inte gillar att skryta om det, lyfts hans bidrag ofta fram av andra människor. Han donerade en gång 100 000 dollar för renoveringen av gymmet Rainier Beach. Hans tröja är inramad på gymmet och basketplanen är uppkallad efter honom.

Stephen Curry ger sig in i Warriors “Hope” efter hjärtskärande förlust: “We’re Not There”

Eftersom vi hade en högtid nyligen såg vi många andra NBA-superstjärnor vara inblandade i sådana giveaway-resor. I slutet av dagen handlar det om att ge tillbaka till samhället efter bästa förmåga. Alla prestationer och hype försvinner så småningom, men det du har gjort för folket ger en bestående effekt.

RELATED ARTICLES

Mest populär