Wednesday, December 6, 2023
HemNBAJamal Crawford kampanjer för James Hardens degradering över Russell Westbrook för Clippers...

Jamal Crawford kampanjer för James Hardens degradering över Russell Westbrook för Clippers framgång: “att skada honom och laget”

Den efterlängtade byten av James Harden till Los Angeles Clippers hade en svår start. Både idrottaren och organisationen letar nu efter förklaringar. Partnerskapet mellan Harden och Clippers, som legat i framkant sedan hans bittra utträde från Philadelphia 76ers, har inte fungerat som planerat.

Eftersom Clippers har svårt trots Harden-handeln är den verkliga frågan om de kan hitta ett sätt att släppa loss The Beards briljans och vända sin nuvarande situation. För det påpekade den pensionerade guarden Jamal Crawford på en podcast varför Harden inte uppträder på Clippers.

Jamal Crawford ger sitt expertutlåtande om Hardens katastrofala prestation

Jamal Crawford, Knicks-legenden, spelade huvudrollen som gäst i podcasten “Come Talk 2 Me”. Där frågade paneldeltagarna honom om situationen för Clippers för tillfället och han sa: “Om jag ska vara ärlig så är Kawahi Leonard deras bästa spelare. De kommer att gå längst med honom som deras bästa spelare. Så den som inte matchar sitt spel bra med hans, den personen måste komma från bänken. Och för mig är det James Harden. Han spelar bättre när han fattar beslut när han är killen, i fokus. Men han är ingen catch-and-shoot-kille.”

Han sa att James Harden borde vara spelaren som kommer från bänken och även med det kan han spela 30 minuter och få 20 poäng och 10 assist. Crawford föreslog också att Harden skulle ha ett eget lag inom Clippers lag så att han också kunde få göra vad han vill. “Du kan inte ta med James Harden i ditt lag och inte tillåta honom att vara honom. Men om han tar 6 skott, 7 skott, skadar det honom och laget.”

Podcast-värden Cam’ron Gilles höll helt med Crawford och sa att Harden borde komma från bänken och Russell Westbrook borde börja matchen. Hardens resa mot Clippers började med en kontroversiell exit från 76ers. Men hans passform i LA har visat sig vara långt ifrån felfri. Tyronn Lue, tränaren för Clippers, har offentligt erkänt Beards problem med organisationens småbollsstrategi, och lyfter fram hans frånvaro från försäsongen med gruppen som ett stort hinder.

Kämpar Clippers på grund av Harden?

Clippers har ett rekord med 3-6 sedan han värvade Harden, trots att de har superstjärnor som Paul George, Kawhi Leonard och Russell Westbrook. När det gäller statistik hamnar laget bland de bästa i omsättning per match (16,3) medan de leder i steals (10), vilket visar på motsägelser i hur de spelar. Även kemin på banan, som tidigare var en tillgång, har försämrats, vilket gör att truppen inte lever upp till förväntningarna.

Trots Hardens djärva påstående att han tillhör “systemet” är sanningen på golvet något annorlunda. Individuellt har han haft det kämpigt, i snitt 13,5 poäng och 4,5 assist per match, båda de lägsta karriärerna. Clippers stjärnskytt och koordinator lyckas inte identifiera sin position i truppen, vilket skapar tvivel om lagets val att förlita sig på Hardens personliga skicklighet. Clippers strävan efter en balanserad kombination av individuell excellens och kollektiva prestationer fortsätter när de navigerar runt sina utmaningar under början av säsongen med James Harden.

RELATED ARTICLES

Mest populär