Wednesday, February 28, 2024
HemNFLJalen Hurts dyker upp till Eagles vs. Seahawks möter i Jordan-utrustning efter...

Jalen Hurts dyker upp till Eagles vs. Seahawks möter i Jordan-utrustning efter att ha blivit nedgraderad på grund av sjukdom

Philadelphia Eagles möter Seattle Seahawks på en landsvägsmatch. Jalen Hurts, sjuk inför matchen, ser plötsligt ut att ha förändrats och kan komma att pryda Lumen Field. Hurts dök upp som DNP för lördagen inför denna match och det var oklart om han skulle spela mot Seahawks. Eagles har dock inte råd att förlora den här matchen med 10-3 om de vill behålla sin dominerande position inför slutspelsplatsen.

Amerikas favoritvideo idag

QB kom till Seahawks anläggning med stil och påminde oss om Michael Jordan av en specifik anledning. Samtidigt har Hurts spelstatus fluktuerat kontinuerligt, samtidigt som han reste till Seattle ensam så att hans lagkamrater inte ska bli sjuka inför denna viktiga landskamp. Den nya uppdateringen har dock Eagles supportrar på fötterna och får stor uppmärksamhet online.

Jalen Hurts överraskande återkomst mot Seahawks?

En tweet från CBS John Clark gör siffror på Twitter (tidigare X) och ger oss en försäkran om att Hurts kommer att spela spelet. Han sågs i anläggningen med sin Jordan-utrustning och en väska i handen. Hurts dök upp i fullkomlig stil klädd i en vit och svart kombination, och fick kommentarer av förväntan från alla runt omkring på hans matchnärvaro. I sin tweet skriver Clark, “Jalen har på sig sin Jordan-utrustning. Michael Jordan influensaspel?”

Frågan om jämförelse med NBA-legenden verkar giltig eftersom Eagles inte har råd att förlora efter att ha tagit back-to-back träffar från Niners och Cowboys. De är på en förlustrad på två matcher och deras PCT kommer att få en träff om de förlorar det här spelet och sätter sina slutspelsdrömmar i fara. Kommer Hurts lyckas komma i kläm?

Även om Jalen Hurts provar, är han frisk nog att vinna sitt lag? Att spela igenom en sjukdom är inget nytt för honom eftersom han lyckades spela i en MNF mot Buccaneers tidigare medan han var sjuk.

Patrick Mahomes undertecknar godkännandeavtal med Logan Pauls Prime Beverages

Hurts tar en för laget

Fram till söndag morgon var Hurts listad som tveksam att spela på grund av en influensaliknande sjukdom. Han dök inte upp för att träna på fredag ​​och lördag på grund av sin sjukdom och det blev värre på söndagen, och han listades som tveksam att spela. Lyckligtvis för Hurts flyttades spelet från SNF till MNF, och det kan ge Jalen Hurts lite tid att återhämta sig.

Eagles är i toppen av sin division och alla dessa vinster kom med en kostnad. Laget är trött på att komma så långt in på säsongen. Hurts hade 7,70 YPA och 7,50 Air Yards per försök under säsongens första 9 matcher, men det sjönk till 6,76 YPA och 6,68 AYPA under de senaste 4 matcherna han har spelat.

QB har betingat sig för att spela med sjukdom och kanske den här gången inte blir annorlunda.

RELATED ARTICLES

Mest populär