Sunday, December 10, 2023
HemBoxingJake Pauls nästa kamp mot proffsboxare har stor överraskning för DAZN-prenumeranter

Jake Pauls nästa kamp mot proffsboxare har stor överraskning för DAZN-prenumeranter

Kändisboxare Jake Paul har länge anklagats för att handplocka motståndare som han vet att han kunde slå. Mestadels pensionerade och inaktiva MMA-fighters gillar Ben Askren, Tyron Woodleyoch Andersson Silva. Han presterade bra i sin sista match mot Nate Diaz men fick ingen kredit då det var den senares första professionella boxningsmatch.

Det verkar dock som om han är angelägen om att ändra berättelsen och övergången till att bli en riktig boxare. Jake planerar att gå uppåt för att så småningom slåss om titeln. ‘The Problem Child’ har precis meddelat sin nästa motståndare, och det har förvånat många.

Jake Paul ska slåss med kommande cruiserviktare i första seriösa kampen

Paul meddelade på Twitter att hans nästa motståndare skulle bli Andra augusti, en boxningskryssare som har ett professionellt rekord på 10-1, med sju av dessa vinster som kommer via knockout. Han kommer från Sydafrika och är känd för sin kraft, snabbhet och karismatiska personlighet. August kommer att slåss mot Paul den 15 december i Orlando, Florida.

Den före detta Disney-stjärnan delade kampaffischen på X och gjorde sina avsikter att bli världsmästare tydliga. “Fråga så ska jag leverera. August har fler KO än mig, fler vinster än mig, mer erfarenhet än mig, men jag gillar att spela. Vägen till världsmästare börjar här. Bara rakt på boxning”, skrev Paul. Kampen kommer att sändas på sportströmningsplattformen DAZN.

Sydafrikanen kommer att vara Pauls mest seriösa och farligaste motståndare hittills eftersom han är trefaldig mästare i Golden Gloves och även har flera regionala titlar under sitt bälte. Men om Paul besegrar honom skulle det vara svårt att inte betrakta honom som en bona fide boxare.

RELATED ARTICLES

Mest populär