Wednesday, February 28, 2024
HemAlex PereiraJake Paul uppdaterar sin X-banner till Sean Strickland som slås ut av...

Jake Paul uppdaterar sin X-banner till Sean Strickland som slås ut av Alex Pereira; Fansen rasade: “Vind från en av Alexs vänstra krokar skulle skicka Jake in i näsblod”

Det finns nästan ingen bättre på att trolla sina motståndare än Jake Paul, naturligtvis, lämnar Dillon Danis. Men “The Problem Child” Pauls drag idag skulle göra även Danis stolt! Nyligen uppdaterade YouTubern som blev pugilist sin X-banner till en bild av Sean Strickland!

Det var dock ingen vanlig bild! Den visade mellanvikt nummer ett i UFC ögonblick efter att ha blivit utslagen av Alex Pereira. Uppdateringen kommer efter att duon hamnat i ett hett utbyte från Strickland och sparring med den populära influencern Sneako. Men Jakes trollingdrag landade inte riktigt hos allmänheten som det gjorde för Dillon under hans upptåg.

Jake Paul erbjuder 1 miljon dollar till Sean Strickland

Efter sparringssäsongen mellan Sneako och Strickland som blev viral på sociala medier, kom den yngre Paul-brodern ut ur träverket för att erbjuda Strickland en jättestor miljon dollar för ett slagsmål. Han hävdade, “Jag kommer att flyga dig till PR, och vi kan slåss på kamera … om du vinner, ger jag dig 1 miljon dollar (halva ditt nettovärde).”

Shawn Strickland, du är pinsam för att du försöker stoppa sneako på det sättet

du kunde inte ens släppa någon utan erfarenhet medan du gick all out

Du är en hemsk boxare som bara njuter av oerfarna människor..

Jag flyger dig till PR och vi kan slåss på kameran… om du vinner…

— Jake Paul (@jakepaul) 9 februari 2024

Strickland antog utmaningen, men inte för pengar! Istället uttalade Strickland, “Jag ska göra dig en bättre affär … Inga kameror, jag och du i en öken … Inget Instagram, inga likes, inga spel … Bara du, det är vad jag vill …” Under detta fram och tillbaka som fortsatte ett tag, Paul uppdaterade sin X-banner och ställde fansen mot sig själv.

Ett fan tror att Jake håller på att starta en kamp som han kommer att ta när Sean är gammal

Efter att Jake Paul ändrade banderollen, tog MMA Orbit upp historien och delade den på X, och fick berg av kritik riktad mot Paul. En användare hävdade att Jakes öde mot Pereira skulle vara detsamma. Noterbart är att Pereira inte bara slog Strickland! Hans CV inkluderar sådana som Israel Adesanya och Jiří Procházka, så det är säkert att säga att Paul i en MMA-miljö skulle se ännu värre ut.

Åh wow. Som om Jake Paul skulle se annorlunda ut jämfört med pereira

— Joshua Mana (@JoshuaManaMusic) 10 februari 2024

Någon annan hävdade att flytten var pinsam och antydde att Cleaveland-infödingen bara jagar inflytande eftersom det är det enda som ger honom engagemang online.

Jake engagerar sig inte om han inte interagerar med YouTubes och MMA-fighters. Pinsam

– hussan (@hussan95452943) 10 februari 2024

En annan användare hävdade att även Paul skulle se likadan ut om han slogs mot Alex Pereira. Men med tanke på Pauls meritlista för att besegra stora namn i MMA, kunde det bara hända om de slogs i en MMA-miljö. Det finns ett argument att göra när det kommer till boxning.

Så skulle Jake se ut om de slogs i MMA

— Brandon  (@Brandon_N420) 10 februari 2024

Nästa användare visualiserade vad som skulle hända om Jake Paul slogs mot Pereira, och hävdade att ett slag från den senare skulle få Pauls näsa att blöda. Uppenbarligen är sarkasm inblandad, men Pereira har orsakat en hel del blödningar hos sina motståndare.

Vinden från en av Alexs vänstra krokar skulle skicka Jake i näsblod

— Jacob Murphy (@jakedmurphy15) 10 februari 2024

En användare hävdade att Paul planerar för framtiden när Strickland är gammalt och grått, oförmöget att göra mycket när det gäller att slåss. Paul har ofta anklagats för att slåss mot MMA-fighters förbi sin bästa ålder.

Nä, bygga upp ett flyg som han ska ta 20 år senare när Sean är 50 och hjärndöd är galen

— Tushant Hz (@tushant_hz) 10 februari 2024

Med mindre än en månad kvar av sin nästa kamp är Jake Paul här ute och orsakar all sorts dramatik. Vem vet? Kanske kan det bli en underhållande kamp. Samtidigt är fansen inte riktigt med på Pauls upptåg online. Vad tyckte du om Pauls nya X-banner?

Inlägget Jake Paul uppdaterar sin X-banner till Sean Strickland blir utslagen av Alex Pereira; Fansen rasade: “Vind från en av Alex’s vänstra krokar skulle skicka Jake in i näsblod” dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär