Saturday, December 9, 2023
HemBoxingJake Paul skriver ner ett hjärtligt meddelande när hans flickvän tillägnar sitt...

Jake Paul skriver ner ett hjärtligt meddelande när hans flickvän tillägnar sitt 18:e guld till “The Strongest Woman in the World”

Jake Paul har gått runt på internet! Hans kommande kamp mot Andre August är samtalsämnet. Men mitt i all förväntan om hans nästa kamp den 15 december släppte Jake “the Problem Child” Paul precis ett hjärtvärmande meddelande till sin mästarflickvän. Jake kanske kommer efter sin dramatiska vinst över Nate Diaz, men hans flickvän är inte långt efter, eftersom hon vann guld i snabbskridskoåkning i en tävling nyligen.

Jutta Leerdam är en holländsk skridskoåkare som tog sin första OS-silvermedalj i fjolårets vinter-OS. Efter den prestationen på världsscenen vann Jutta guldet i ISUs världscup i skridsko 2023-24. Så Jutta vände sig till Instagram och tillägnade sin guldmedalj, med hennes egna ord, “18:e . Den här är för den starkaste kvinnan i världen, min mamma.” Samtidigt, för att fira sin flickväns prestation, delade Jake Paul ett hälsosamt meddelande på sin Instagram-berättelse.

Jake Paul hävdar att han inte kan hålla jämna steg med sin flickvän

Vänder till Instagram, skrev Jake Paul i berättelsen, “Hon vinner så mycket att jag inte kan hänga med lol.” Även om det exakta datumet då paret började dejta är okänt, gjorde de det officiellt via sociala medier i april i år. Sedan dess har det vackra paret delat bilder på sociala medier som fått sina fans att svimma.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Värt att notera är att mästerskapet i snabbskridskoåkning startade i fredags, där Jutta tog guld på 1000 meter i Obihiro, Japan. Leedrum knep vinsten över japanen Miho Takagi genom att passera mållinjen på en minut och 14,57 sekunder. Med det ur vägen, vem är Andre August, Jake Pauls nästa motståndare?

Vem är Andre August, Jakes kommande motståndare?

Jakes efterlängtade kamp kommer att vara mot Andre August, planerad att utspela sig i Orlando, Florida. Till skillnad från de flesta av sina tidigare motståndare är August en professionell boxare med rekordet 10-1-1. Kampmeddelandet kom efter att Jake avslöjat sin önskan att bli världsmästare i boxning.

Den 35-årige August har ett jämförbart rekord med Jake Paul, med ett liknande antal knockoutvinster. Dessutom är August på en vinstserie på fem matcher, medan Jake nyligen besegrade Nate Diaz efter en förlust mot Tommy Fury. Kampen kommer att vara i cruiserviktsdivisionen med åtta omgångar.

Efter att Jutta Leerdam tog hem guld i det senaste ISUs världscup i snabbskridskoåkning 2023-24, gratulerade Jake henne med ett hjärtevärmande meddelande. Vad tycker du om Juttas senaste prestation?

RELATED ARTICLES

Mest populär