Wednesday, February 28, 2024
HemBoxingJake Paul reagerar på Tyron Woodley Adult Tape Leak

Jake Paul reagerar på Tyron Woodley Adult Tape Leak

En privat video av den tidigare UFC-welterviktsmästaren Tyron Woodley har successivt fått draghjälp sedan den läckte ut igår. Som det brukar hända nuförtiden, inbjuder incidenter av sådan karaktär, när de väl bryter sekretessens periferi, till en mängd reaktioner som strömmar in från onlinesfären.

Amerikas favoritvideo idag

I mixen fanns en enastående one-liner levererad av Jake Paul. Så mycket att hans svar har utlöst en rad motreaktioner. Deras antal verkar stadigt öka för varje timme som går. Den 29 augusti 2021 träffade ‘The Problem Child’ ‘The Chosen One’ för en åtta rundor i boxningsmatch inför en publik i hemstaden i Cleveland, Ohio. Den förstnämnde vann tävlingen via delat domslut. Fyra månader senare bröt ett slagsmål mot Tommy Fury in. Engelsmannen var tvungen att dra sig ur på grund av skador. Så Tyron Woodley kom tillbaka igen som ersättare. Matchen i Tampa, Florida, slutade när Paul slog ut Woodley i den sjätte ronden. Så var det en andra knockout som han lämnade över idag?

Jake Paul skrev: “Alla mina motståndare äter gott.” Det är upp till vem som helst att se hur “The Problem Child” skapade ordleken genom att leka med språket. Det lyfte inte bara fram Woodleys påstådda handling, utan visade också de betydande intäkterna från de två matcherna han utkämpade 2021 mot Paul.

Bland den otaliga mixen av kommentarer sa en av användarna att det är hög tid att alla börjar erkänna Jake Pauls prestationer. Utan ett dugg av tvivel är ‘The Problem Child’ just nu den främsta influencern i boxningsvärlden. “Detta är fakta vi måste börja ge Jake lite respekt vid det här laget, han är den överlägset bästa influencerboxaren,” sa användaren.

Året som gått började på en ganska osmaklig ton för den Cleveland, Ohio-födde YouTuber som blev boxare. I Tommy Fury slogs han för första gången, en professionell boxare. Som många förväntade sig förlorade han kampen, dock genom ett smalt, delat beslut. Han gick ännu en gång till en pensionerad mixed kampsportare, Nate Diaz, för att ta en seger. Det var dock den 15 december som han gjorde ett uttalande. Han gick in i ringen för tredje gången under året mot Andre August och slog ut honom i den inledande omgången med en upper cut.

Det verkar talas om ett slagsmål med en Indienboxare. Jake Paul kan dock förväntas komma tillbaka senast den 2 mars. Han deltar som en co-main event i rubriken Amanda Serrano kontra Nina Meinke som är planerad att äga rum i San Juan, Puerto Rico.

Se denna berättelse:

RELATED ARTICLES

Mest populär