Saturday, December 2, 2023
HemBoxingJake Paul, Paddy Pimblett på väg att begå ett allvarligt "brott"

Jake Paul, Paddy Pimblett på väg att begå ett allvarligt “brott”

YouTube-sensationen Jake Paul erbjöd nyligen UFC-stjärnan Paddy Pimblett en möjlighet för livet. The Problem Child utmanade den brittiska fightern till en sparringssession i Puerto Rico, och erbjöd till och med ett jetplan och ställde upp en miljon dollar på linjen.

Trots att Pimblett accepterade erbjudandet ville han att sessionen skulle äga rum på UFCs prestationsinstitut. Paul insisterade dock på att sessionen skulle äga rum i Puerto Rico när han motsatte sig sitt erbjudande, och gick till och med med på att synas i Pimbletts podcast. För kampsportfantaster kan detta vara en av de, om inte den mest spännande matchups Paul har mött i sin boxningskarriär. Den tidigare UFC-titelutmanaren och MMA-legenden Chael Sonnen tror dock att det kan få oavsiktliga konsekvenser av denna session.

Chael Sonnen tror att Jake Paul och Paddy Pimblett kan begå ett brott

På sin YouTube-kanal hävdade The American Gangster att om det finns någon vinnare i en träning så förblir det inte längre så. Dessutom föreslog han till och med att det till och med kunde anses olagligt.

DYK DYPARE

“Eftersom vi har en seger hade vi inte längre någon träning och så snart ditt deltagande i striden som kommer att resultera i en seger är direkt relaterad till ett ekonomiskt incitament som den lilla ballongen vi hade där vi trodde att vi alla kunde vara pojkar och vara en pojke och bara lösa saker på gammaldags sätt. Det är borta, det är helt borta och ett brott har begåtts, sa Sonnen.

Med tanke på Sonnens kunskap och tid inom stridssport, gör han några bra poänger om huruvida denna sparring verkligen skulle kunna äga rum. Men nu när Paul har gett Pimblett sitt moterbjudande också, ligger bollen hos den senare då han får bestämma om han ska möta Paul.

Tror du att den här sparringssessionen kan bryta mot vissa regler? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär