Wednesday, December 6, 2023
HemBoxingJake Paul konfronterar människor som Paddy Pimblett, som kallar hans slagsmål riggade,...

Jake Paul konfronterar människor som Paddy Pimblett, som kallar hans slagsmål riggade, med verklighetskontroll

Youtubern blev boxaren Jake Paul har blivit ett känt namn inom boxning på grund av sin snabba tillväxt i branschen. Han har besegrat några av de mest formidabla fighters från stridssportbranschen fram till nu. Folk är ofta skeptiska till hans slagsmål och tror att hans slagsmål är riggade. Se vad han har att säga om de människor som kritiserar honom.

Jake Paul var nyligen i samtal med Anthony Pompliano, där han diskuterade sin boxningsresa med mera. Allt eftersom konversationen fortskred blev Paul frågad om de personer som sa att hans slagsmål var riggade.

Paul fortsatte med att säga: “Människorna som tittar på mig kan inte ens jävla tro att jag slår dessa människor. Så de säger att det är riggat eller hur? De säger att mina slagsmål är riggade, de kan inte tro det. Så, faktum, jag förstår var de kommer ifrån för detta borde inte vara möjligt, ingen boxare i historien har gjort detta. Ingen tar sig an de här tuffa motståndarna så här tidigt i karriären. De brukar bygga upp 25 slagsmål och sedan slåss mot någon tuff för första gången.”

‘The Problem Child’ har ett anmärkningsvärt boxnings-cv nu och har ett fantastiskt rekord på 6-0. Han blev nyss populär när han besegrade UFC-legendaren Anderson Silva i den kvadratiska cirkeln.

När Paddy Pimblett kritiserade Jake Paul för hans boxningsrekord

Ohio-infödingen har segrat mot UFC-trogna Tyron Woodley och Ben Askren i ringen. På anmärkningsvärt kort tid har han samlat på sig en ansenlig boxningsfans. Han startade också sin marknadsföringsverksamhet, Most Valuable Promotions. Den största matchen i damboxningshistorien, Katie Taylor vs. Amanda Serrano, var också co-promotad av företaget. Trots detta har Paddy Pimblett några ogynnsamma åsikter om honom.

Pimblett sa i en talkshow nyligen, “Jag ska ge Jake Paul sin förfallodag nu. Han tränar så mycket att han förmodligen slog professionella boxare. Han tillade vidare att Paul faktiskt inte är så dålig, men han tror ändå att hans kamp är fixad.

Dessutom, som svar på Pimbletts kommentarer, erbjöd Paul en utmaning på 1 miljon dollar för en 5-runds boxningsmatch till Pimblett. UFC-fightern tackade så småningom nej till utmaningen, eftersom han redan hade en annan match planerad. Vad tycker du om Pimblett och Pauls konflikt under tiden? Berätta för oss i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär