Wednesday, February 28, 2024
HemBoxingJake Paul gör stort tillkännagivande om att renovera Puerto Ricas gym

Jake Paul gör stort tillkännagivande om att renovera Puerto Ricas gym

Den 2 mars, på underkortet för Amanda Serrano mot. Nina Meinke, Jake Paul kommer tillbaka till ringen efter sin decemberseger mot Andra augusti. Medan Serrano kommer att slåss med titeln i obestridd fjädervikt på lögnen, har Paul ännu inte avslöjat fightern han kommer att ställa upp mot.

Men vid den senaste presskonferensen för Serrano vs. Meinke i Puerto Rico, vann 27-åringen hjärtan när han gjorde ett stort tillkännagivande och lovade att renovera fler gym för ungdomar. Enligt hans uttalanden kommer Pauls kommande kamp att bli inget annat än en välgörenhetsorganisation.

Jake Paul att donera hela sin plånbok från hans kommande kamp

Förra året samarbetade Jake Pauls ideella organisation “Boxing Bullies” med WBO för att renovera flera gym i USA och Puerto Rico. Målet med detta partnerskap var att bekämpa mobbning genom att främja boxning bland ungdomar. För närvarande, för Jake Paul, “uppdraget fortsätter att bli större”. På samma sätt, före hans tionde framträdande i den professionella ringen, meddelade ‘The Problem Child’ att han skulle donera hela sin kampväska från sin kommande match via ‘Boxing Bullies’. “Vi kommer att fortsätta att renovera fler gym”, meddelade Paul.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av betr (@betr)

“Jag kommer faktiskt att donera hela min kampväska till “Boxing Bullies” för att renovera fler gym i Puerto Rico, tillade Paul vid presskonferensen av Serrano vs. Meinke. Efter Jakes uttalanden hyllade hans manager Nakisa Bidarin också “The Problem Child”. Enligt hans åsikt är det lovvärt att Paul, 27, gör så mycket som möjligt för att ge tillbaka till folket.

“Den här unge mannen fyllde 27 igår. Han filmade med Amanda hela dagen lång. Och han sa till mig i går kväll, “Jag vill donera hela min plånbok och göra mer för att ungdomarna på den här ön ska få uppleva boxning på rätt sätt”. Så tack, Jake,” sa Bidarin stolt. Inte bara Bidarin utan Pauls fans har också blivit berörda av denna generositetshandling.

‘The Problem Child’ vill påverka världen positivt

Med ett partnerskap mellan “Boxing Bullies” och WBO hoppas Jake Paul att han skulle hjälpa ungdomarna att bli mer disciplinerade och respektfulla mot varandra. På samma sätt, genom att renovera gym i USA och Puerto Rico, tror “The Problem Child” att han så småningom kommer att ge en hälsosam inverkan på världen. “Det som drar oss till den här sporten är inte bara boxningen, det handlar om att använda disciplinen och färdigheterna du lär dig i ringen för att bli en bättre person och göra en positiv inverkan i världen”, sa Paul vid tiden för sitt samarbete med WBO.

Läs mer – “Detta är inte en styrka”: Oimponerade fans trollar Jake Paul för 405-pund Trap Bar Marklyft, nästa motståndarfråga faller på döva öron

Utan tvekan lovordade WBO:s president Francisco Valcarcel Pauls initiativ och försäkrade den senare hans stöd. Förhoppningsvis skulle Paul lyckas med sitt uppdrag. Hur som helst, vad har du att säga om att Jake Paul donerar hela sin kampväska från sin kommande kamp? Dela dina tankar med oss ​​i kommentarerna nedan.

Inlägget Jake Paul gör stort tillkännagivande om att renovera Puerto Rican Gym dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär