Friday, December 1, 2023
HemBoxingJake Paul föreslår $1 miljon sparringsession med Paddy Pimblett efter anklagelse om...

Jake Paul föreslår $1 miljon sparringsession med Paddy Pimblett efter anklagelse om “bedrägeri”

Paddy Pimbletts smeknamn, The Baddy, är inte för intet. Den ivrige bäver han är, Paddy har en no-hold-bar-strategi för att lämna över ett rödfärgat rapportkort. Till exempel fördömde Liverpudlian kampen den 29 oktober mellan UFC-storen Anderson Silva och YouTuber-boxaren Jake Paul som falsk.

Jakarta-baserade Mola TV sände Pimbletts intervju genom deras program Pub Talk. Värd för före detta Gunner Ray Parlour och United och Spur-veteranen Alan Brazil, bjuder showen in kändissportpersoner för en informell pratstund. Den senaste showen hade UFC-nybörjare och britten Paddy Pimblett som gäst.

Vad tycker Paddy om Jake Paul?

Till att börja med berörde Baddy sin resa från Merseyside till UFC Galaxy. Halvvägs kollade Alan efter sin åsikt om äktheten hos den nya modeflugan, YouTube-boxning. Så ärlig som han kunde vara hittade Paddy de flesta av dem förfalskningar. Han erkände dock den intensitet med vilken Jake Paul tog träningen.

Några minuter senare ansåg han sin syn på Anderson Silva-kampen. “Ja, men jag tror inte att Tyron Woodleys knockout var fixad. “När du blir utslagen sådär och du landar ansiktet först, om du inte är medvetslös skulle du gå [put your arms out]; du kan inte hjälpa det; det är en mänsklig reaktion. Jag såg en vinkel av ett slag som han slog Anderson Silva med häromdagen där han satte sig, och han slog honom inte ens.”

Nej, man kan inte göra så djärva uttalanden mot Problembarnet och förvänta sig att han ska valsa runt. Brittens åsikter irriterade YouTubern. Jake Paul utmanade Paddy till en boxningsmatch i fem rundor genom sitt Twitter-handtag. Paul släppte ut katten ur påsen och bekräftade ett erbjudande om belöningspengar på 1 miljon dollar om Paddy vann. Men om han blir besegrad kommer Pimblett att gå med i Jakes ambitiösa projekt, United Fighter’s Association.

Kära Paddy Pimblett, påstår du att mina slagsmål är riggade? Sluta kalla GETEN Anderson Silva för brottsling och kom och sparra mig.

Om du vinner, jag ger dig 1 miljon dollar. Jag vinner, du går med i UFA. pic.twitter.com/jOFqcPdjnz

— Jake Paul (@jakepaul) 29 november 2022

Paddy antar Jake Pauls utmaning

Genom att vinna den sjätte matchen sedan hans proffsdebut 2020 är klarheten om Jake Pauls nästa match fortfarande avstängd. Medan hans tapperhet, naturligtvis omedveten om vad som väntar honom, såg honom utmana sådana som Canelo Alvarez, Conor McGregor och Nate Diaz. En snabb vädjan av visdom kan få honom att återuppta kampen med bête noire Tommy Fury och, naturligtvis, andra YouTuber KSI.

Den livliga pojken han är, Paddy, antog Jake Pauls utmaning för 1 miljon dollar. TMZ Sports videoklipp visar honom svara på en fråga om hans intresse för insatserna. Paddy sa, “Självklart men jag är under kontrakt av UFC och han sa det här med all vetskap om att han kämpar nästa vecka nej jag menar som om han inte vet att jag kämpar nästa vecka och han är som att jag kommer att flyga …”

Men han erkände att Jake var en “anständig boxare” med tanke på att han har varit i branschen de senaste två åren.

Det senaste kapitlet i Jake Paul-sagan kommer att koppla ihop fansen och älskare. Men de skulle föredra hur bra han klarar sig av utmaningen. Är han villig att gå den extra milen och kämpa, minus de förutsättningar han är bekväm med?

Se upp för mer: The Baddy, du vet inte

RELATED ARTICLES

Mest populär