Friday, December 8, 2023
HemMMAJake Paul, Conor McGregor varnade för ovanlig aktivitet på sociala medier –...

Jake Paul, Conor McGregor varnade för ovanlig aktivitet på sociala medier – “Det finns en linje mellan …”

UFC legend, Chael Sonnen skickar en varning till Conor McGregor och Jake Paul. Även om idén med att pressa nötkött låter bra, är det kanske inte så enkelt. Den tidigare mellanviktskämpen nämner att han är en licensierad kamppromotor. Dessutom har den irländska MMA-fightern och den amerikanske boxaren omedvetet tagit liknande steg de senaste dagarna. Även om deras motiv är helt olika, ser UFC-legenden att de båda möter allvarliga konsekvenser på grund av deras handlingar på deras sociala handtag.

“The American Gangster” driver en framgångsrik YouTube-kanal efter pensioneringen. Han laddar mestadels upp innehåll om kampsportevenemang och enheter. Vad mer? Han laddade nyligen upp en video som diskuterade nackdelarna med att ha monetära incitament för vinnaren i dessa slutna slagsmål.

Chael Sonnen kapslar in hur sådana slagsmål kan vara olagliga

YouTubern förklarade hur det finns ett visst utrymme för den här typen av slagsmål. Han fick dock också en sträng varning.

Han sa: “Det finns en gräns mellan vad som är en sportig kamp och vad som är brottslighet är lite närmare än vad vissa av dessa utmanare verkar förstå.”

DYK DYPARE

Om en sådan händelse inte genomförs lagligt kan licensen tas ifrån och, om den upprepas, kan förövaren dömas till fängelse.

Chael Sonnen varnar Conor McGregor och andra

Conor McGregor utmanade nyligen sin vän som blev fiende när “den ryska hammaren” stämde irländaren för en majoritetsandel i riktiga 12. Detta gjorde dessutom den tidigare tvådivisionsmästaren i UFC, vilket ledde till att han kallade Artem Lobov för en “råtta” i en nu raderad tweet.

För detta ändamål föreslog den irländska globetrottern att squash nötköttet i gymmet med segraren och hävdade att segern var byte. En liknande incident inträffade när den amerikanska YouTube-sensationen Jake Paul föreslog att slåss med en annan UFC-fighter, Irländare Pimbletti en sparringssession med segraren som kräver 1 miljon dollar.

Sonnen var dock inte nöjd med idén.

Sonnen sa: “Jag säger dig det som en licensierad promotor, så snart vi har en seger. Vi hade ingen praktik längre. Och så snart ditt deltagande i striden kommer att resultera i ett segerincitament.”

Han tillade vidare, “Den där lilla ballongen vi hade där vi trodde att vi alla kunde vara pojkar och vara pojkar och bara lösa saker på gammaldags sätt. Det är borta, det är helt borta, och ett brott har begåtts.”

Även om han tror att erbjudandet ‘Problembarnet‘gav till’Baddy‘ var söt, det var inte lagligt. Paul erbjöd sig att flyga Pimblett över till Puerto Rico i ett privatjet för att de ska sparra.

Vad tycker du om Sonnens åsikter? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär