Sunday, December 10, 2023
HemNewsJake Paul beskriver Billion Dollar Yacht Party där Mike Tyson hyllade honom...

Jake Paul beskriver Billion Dollar Yacht Party där Mike Tyson hyllade honom inför kändisar som Leonardo DiCaprio, Drake och mer

YouTube-sensationen Jake Paul har varit på sin beskärda del av extravaganta fester. Det fanns dock en händelse som han kanske hade gillat mycket bättre än någon annan. The Problem Child gjorde nyligen ett framträdande i den populära YouTubern Anthony Pomplianos podcast där han berättade om en fest med Hollywoods elit.

Han uppgav att festen inkluderade kändisar som Leonardo DiCaprio, Mike Tyson och Drake, men att det fortfarande var en tillfällig händelse. Dessutom tillade han att festen ägde rum på en miljard-yacht, vilket var en overklig upplevelse för honom.

” Det senaste nyåret är vi på den här båten i Saint Barts och som om det bara fanns en absurd mängd kändisar på den som Leonardo DiCaprio, Mike Tyson, Drake, Meek Mill, Little Baby. Det var en sån här ledig sorts fest. Det var inte som en rasare och så alla pratade liksom bara och som om det inte fanns något ego. Vi är på denna förmodligen en miljard dollar yacht och det var bara lite overkligt.” Sa Paul.

Paul fick då frågan om han pratade med någon på festen, varpå han svarade att han pratade med alla och till och med hade en pratstund med Mike Tyson. “Jag chattade med dem alla. Jag hade ett riktigt bra samtal med Drake och pratade sedan med Mike Tyson en liten stund.” Han lade till.

DYK DYPARE

Detta var inte allt som att följa detta “The Problem Child” till och med detaljerade hur han kände om den tidigare tungviktsmästaren.

Jake Paul avslöjar sin relation med Mike Tyson

Paul sa att de båda hade en fantastisk professionell relation och hävdade att Tyson var som en mentor för honom. Han tackade också Iron Mike för att han alltid stödde hans skicklighet som boxare, trots den hårda opinionen. “Han älskar mig och jag älskar honom. Han är en så fantastisk kille med så mycket visdom och han ger mig bara massor av råd och bara stöttar mig alltid och offentligt också. Han har stöttat mig och pratat om min skicklighet”, sa Paul.

Den Ohio-baserade boxaren har ropat ut Tyson för en match länge. Men med tanke på Tysons ålder och de senaste hälsoproblemen kanske denna match inte inträffar. Men enligt Paul är han mer än glad för att Iron Mike ska vara hans guide när han går framåt i sporten.

Vad tyckte du om Paul?

RELATED ARTICLES

Mest populär