Wednesday, December 6, 2023
HemBoxingJake Paul avslöjar sin egen DM han skickade till Tommy Fury för...

Jake Paul avslöjar sin egen DM han skickade till Tommy Fury för kamp som är “på kanten av att vara irrelevant”

Tack och lov för gamla gode Tyron Woodley. Den fyrtioårige före detta mästaren i weltervikt var vänlig nog att slåss mot Jake Paul igen. Omständigheterna i tävlingen kunde dock ha varit mer raka. Revanschen ersatte en tidigare planerad slagsmål mellan Jake och Tyson Furys halvbror, Tommy Fury.

Tommy slogs mot Jake Pauls träningspartner, Anthony Taylor, på underkortet av Jake Paul och Tyron Woodleys första match.

Sedan, den 29 oktober 2021, skapade ett tillkännagivande om The TNT som står inför The Problem Child rubriker. Tävlingen var planerad till den 18 december och skulle vara i linje med Paul-Woodley-kampen. Cruiserweight, eller 192 pund, var viktgränsen som sattes, och Showtime PPV fick sändningsrättigheterna i USA.

Budskapen i luften

I en intervju med Anthony Pompliano avslöjade Jake Paul sina direkta meddelanden till Tommy. Värden Anthony Pompliano är en framgångsrik entreprenör och investerare. Enligt uppgift spenderade han över 100 miljoner dollar på digitala startups i ett tidigt skede, förutom att etablera och sälja många. Hans kryptonyhetsbrev är “Off the Chain.”

Under diskussionens gång var Anthony nyfiken på att veta: “Hur mycket av detta är du intresserad av att tjäna pengar på kontra boxning? “Hur fattar du beslut som, ska jag göra något för boxningssporten eller ska jag göra något för att tjäna pengar?”

Jake svarade: “Jag har alltid lutat mig åt att göra något för boxningssporten och förtjäna folks respekt och gå med en tuffare motståndare, men de har helt enkelt inte kommit i ringen med mig; de har dragit sig ut två gånger.”

Anthony sökte vidare för att se om Pauls motståndare var rädda för att möta honom. Jake använde Tommys exempel för att bekräfta hur britten använder dubbelspråk och är undvikande när han tillfrågas om ett kommande slagsmål med den förstnämnda. Paul bekräftade och väntade på att få svar trots att han skickade personliga meddelanden till Fury. “Ja, som att jag skickar ett erbjudande imorgon; antingen måste vi göra det här eller gå vidare eftersom fansen är feta och trötta.” Titta på kommentarerna i dina tweets. Det här är en stor kamp, ​​och nu är den på gränsen till att vara irrelevant. Din pappa hävdar att du vill ha det här; du säger att du vill detta; och jag vill ha det här, så anmäl dig.”

Jake Paul mot Tommy Fury I och II

Den 6 december 2021 sipprade in rapporter om att Tommy drar sig ur Jake-kampen på grund av en bröstinfektion eller revbensskada. Jake kokade över förändringarna i sista minuten och kallade Tommy för “boxningens största b****”.

Samtalen mellan lägren återupptogs dock. Tommy meddelade den 23 juni att kampen med Jake pågick, med 6 augusti som datum för striden. Men ödet hade andra planer. Amerikanska myndigheter blockerade Tommys inresa till USA, och han kunde inte ta sig till lokalen. Så, vanligtvis, utfärdade Jake uttalanden online som, “Ta dem eller erkänn att du är en rädd liten b*tch.”

Jake Paul och Tommy Fury (nästan) III och hoppas på 2023

Jake och Tommy träffades utan formaliteterna i en officiell match. Den 13 november, på Dubais Coca-Cola arena, mötte Fury amerikanen Paul Bamba på underkortet i Mayweather-Olatunji-kampen. Men viktavvikelser hindrade honom från att fortsätta matchen i sista stund. Han fick nöja sig med en mållös tävling mot en ersättare, Rolly Lambert.

För att aldrig missa en chans hånade den ständigt närvarande Jake Tommy efter matchen. Snart anslöt sig John Fury, Tyson och Tommys pappa. Den barbröstade senioren Fury utmanade Jake. Tack och lov var säkerhetspersonalen tillräckligt uppmärksamma för att inte låta saker glida ur händerna på dem.

Samtalen på baksidan pågår fortfarande. Utan att spilla ut detaljerna bekräftade Papa Fury nyligen att ett slagsmål mellan de två är på gång någon gång under 2023. Jakes manager, Nakisa Badarian, och John Fury har påståtts gått med på några grundläggande villkor.

Med tanke på Jakes senaste intervju ser klarheten i ett slagsmål med Tommy Fury grumlig ut. Hur det än är så skulle en tävling mellan de två ha ökat intresset hos många crossover-boxningsfans, mer med tanke på deras tumultartade historia.

Se upp för mer: Top G och hans superbilsamling

RELATED ARTICLES

Mest populär