Tuesday, February 27, 2024
HemNFLJaguars skadeuppdatering – Christian Kirk News skadar AFC South Leaders Mitt i...

Jaguars skadeuppdatering – Christian Kirk News skadar AFC South Leaders Mitt i Trevor Lawrence Blow

Cruisar Jacksonville Jaguars genom stormiga hav mitt i hjärtat av NFL-säsongen? Dessa vilda katter hade redan att göra med lite mellansäsongsblues, med Trevor Lawrence som en begränsad deltagare i två dagar före deras kolossala sammandrabbning med de mäktiga Cleveland Browns. Med deras nyckelspelare redan på väg till sjukstugan, har Jags nu drabbats av ytterligare ett dödligt slag efter att ha förlorat Christian Kirk.

Amerikas favoritvideo idag

Stjärnpassnings-rushern har varit en klippa för Jaguars, och har lyckats häpna under sina tvåsäsonger. Är Jaguars slutspelsdrömmar gjorda nu, med deras häftiga quarterback såväl som defensiva kraftpaket åt sidan?

Slutspelsförhoppningar i limbo: Jaguars förlorar nyckelspelaren Christian Kirk

NFL-insidern Adam Schefter släppte bomben på “X”, och tillkännagav: “Jaguars placerade WR Christian Kirk på den skadade reservlistan på grund av sin kärnskada. Han är borta i minst fyra veckor.” Kirk gick ner med skadan under Jacksonvilles inledande körning mot Bengals, och gick all out för en 26-yard passning från Lawrence. Han träffade gräset efter en touch av bengalernas säkerhet, Jordan Battle.

Om det är ett bakslag på sex till åtta veckor, sitter Kirk av för grundseriens fem sista matcher. Jaguars, hängande på 8-4, behöver desperat en W post-Bengals nedgång för att säkra den gyllene biljetten till slutspelet. Men med båda deras A-lister som ammar sår, är det som att navigera i ett minfält i leriga klossar.

Är Jags på randen av gridiron ära eller står inför en slutspelsfadeout?

Kirks kärnproblem: Jaguars klarar sig inför slutspel utan stjärnmottagare

Med Christian Kirk som rider på tallen är det ett helt nytt bollspel för Trevor Lawrence. Men frågan i allas sinne är, kommer han ens att ta fältet? Jaguarerna spelar det väntande spelet och väntar till söndag för att avslöja sin quarterback-masterplan mot Browns.

Även om detta inte skulle vara Lawrences första rodeo när det kommer till skador. Om han passar upp, kommer det att vara tredje gången han gör comeback från en skada som till en början fick fansen att greppa om sina tröjor. Lawrence, som är den gridiron-krigare han är, tappade en bit av optimism och hävdade att hans fotled mår bättre bara två dagar efter vänster tackling, Walker Little, klev över hans fot när den fastnade under honom och föll.

Frågan är stor. Kommer Lawrence att rocka QB1-statusen igen, eller kommer han att orkestrera pjäser från sidlinjen? Söndag är dagen vi får veta.

RELATED ARTICLES

Mest populär