Saturday, December 9, 2023
HemBodybuilding"Jag ville inte gifta mig." Incredible Hulk Lou Ferrignos fru avvisade...

“Jag ville inte gifta mig.” Incredible Hulk Lou Ferrignos fru avvisade ständigt bröllopsplaner tills hon inte kunde, avslöjades 2009

Hulk-stjärnan Lou Ferrigno är framstående för roller som matchar hans gigantiska kroppsbyggnad, och visar upp sin övernaturliga styrka och kraft. Jo, stjärnskådespelaren har en annan sida av sig som fyller rummet med kärlek och värme. Och det är precis vad som hände med hans fru, Carla Green.

En vecka efter deras möte ringde Carla honom och gick på deras första dejt. I slutet av dejten visste hon att hon skulle gifta sig med honom. De delade stor kemi och kamratskap. Ferrigno och Green bildar nu en vacker familj med tre barn. Med det sagt är det svårt att tro att Green vägrade att gifta sig trots flera förfrågningar. I en dokumentär från 2009 var paret uppriktiga om sin kärlekshistoria.

Lou Ferrigno ställde frågan upprepade gånger

De reste i ett flygplan och Ferrigno frågade: “Varför gifter vi oss inte?” Skakad över det plötsliga förslaget svarade hon: “Vi ska tänka på det.” I dokumentären erkände Carla, “Jag ville inte gifta mig. Det var för tidigt.”

Därefter fortsatte de med sina liv. Sex månader senare sa Ferrigno: “Vi ska gifta oss.” Carla vägrade igen, men den här gången sa hon: “Vi kan förlova oss, inte gifta oss.” De fick en ring och var officiellt trolovade.

DYK DYPARE

fortsatte Carla. Hon höll på att nå en ålder som hon skulle vilja ha barn, men hon var bestämd på att få dem först efter äktenskapet. Nio månader gick och Ferrigno var där igen. “Kan vi gifta oss?” Carla hade inget annat val än att ge efter för The Incredible Hulk.

Carla visste att Ferrigno var den som var på deras allra första dejt

Ferrigno träffade Carla på en restaurang. Han blev förvånad när han fick veta att hon var chefen. Han såg henne gå runt i restaurangen i en halvtimme och frågade henne till slut om hon kunde sitta ner och prata med honom. Hon vägrade på grund av sin “ledningsposition”.

Så småningom hände det. “Jag kunde inte motstå. Han hade denna sötma om sig och jag sa, ‘Okej’.” Machomannen kom med flera erbjudanden och föreslog att hon tillbringade mer tid med honom. Carla insåg att hennes ständiga avslag inte hjälpte och bestämde sig för att ta hans nummer för att nå ut senare.

En vecka senare ringde hon honom och de gick på en dejt. Ferrigno bjöd in henne att titta på hans show. Hon blev chockad när hon såg honom ta monsteravataren av Incredible Hulk. Paret gick på middag senare. “Jag visste efter det datumet att jag skulle gifta mig med honom.” Vad tycker du om deras resa? Dela dina tankar nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär