Wednesday, February 28, 2024
HemSoccer"Jag vill inte avslöja dem" - Florentino Perez europeiska superliga har "ja"...

“Jag vill inte avslöja dem” – Florentino Perez europeiska superliga har “ja” från 20 klubbar och “tillräckligt för att komma igång”

Florentino Perez ambitiösa plan för den europeiska superligan har hittills inte utvecklats som förväntat även efter att ha fått grönt ljus från EU:s domstol. Detta revolutionerande koncept har mött avsevärt motstånd, vilket är uppenbart i flera framstående lag i Europas topp 5 ligor som anslutit sig till en organiserad bojkott. Ändå tyder de senaste rapporterna på att det nu finns tillräckligt många lag som är engagerade för att starta turneringen.

Efter sin lagliga seger har arrangörerna av Superligan aktivt bjudit in potentiella konkurrenter: specifikt en målgrupp med 50 klubbar på elitnivå. Tyvärr har cirka 60 % av teamen förkastat idén. Trots motgångarna, Anas Laghrari medgrundare av A22 Management, företaget som leder Super League utstrålar självförtroende.

European Super League är nästan redo för action

I en intervju nyligen med den franska tidningen Ouest-France valde Laghrari att hålla identiteten på potentiella deltagande lag konfidentiella. Sammanställt av El Espanol, sade chefen, “Jag vill inte säga deras namn eftersom jag inte vill avslöja dem.” Dessutom berättade Laghrari att diskussioner hade hållits med 50 team, vilket uttryckte optimism för projektets kontinuitet.

Dyk djupare: Cristiano Ronaldo avvisar European Super League, trots Real Madrids stöd, genom ett hemligt drag

Som han betonade: “Omkring tjugo av dem är väldigt, väldigt motiverade av projektet. Vi har redan tillräckligt med klubbar för att starta en tävling, säger Laghrari. Dessutom uttryckte han förtroende för att fler lag skulle gå med när de förstod visionen som Super League förkroppsligar.

“När alla förstår att det är mycket mer rättvist att ha en riktig europeisk pyramid och inte ett system där den fjärde i den spanska ligan är värd mer än den belgiska mästaren, kommer folk att gå mot den här modellen,” tillade medgrundaren.

Trots den betydande bojkottrörelsen är Florentino Perez vision för Superligan fortfarande levande. Vad är dina tankar om detta? Låt oss veta i kommentarerna.

Inlägget “Jag vill inte exponera dem” – Florentino Perez europeiska superliga har “ja” från 20 klubbar & “Nog för att komma igång” dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär