Wednesday, February 28, 2024
HemGaming"Jag vill bara ha en check, så betala mig": Efter Florida Joker...

“Jag vill bara ha en check, så betala mig”: Efter Florida Joker söker en annan kreatör kompensation från Rockstar för att ha använt sin sannolikhet i GTA 6

Ytterligare en rättegång väntar för Rockstar Games. Tja, GTA 6-trailern har legat ute i över två veckor nu men uppmärksamheten på sociala medier för Grand Theft Auto-snuttet kommer inte ner någon gång snart. Trailern som förväntat gav upphov till många nya fanteorier och spekulationer kring GTA 6. Faktum är att det har varit en populär trend i samhället att bryta ner trailern efter varje bildruta. Det som kryddar teorierna är påståenden från enskilda kreatörer som söker ersättning från Rockstar. Men varför? Tja, här är en annan man som hävdar att utvecklarna använde hans likhet i spelet.

Amerikas favoritvideo idag

Från den detaljerade bandbredden för NPC:er till parodier på sociala medier, GTA 6-trailern hade allt som fansen kunde ha begärt. Det kändes säkert att utvecklarna inte skämtade när de stämplade GTA 6 som “det dyraste underhållningsprojektet genom tiderna”. Däremot kan reklamkampanjen ha blivit lite bortskämd av några rättegångshot från en enskild skapare. Problemet verkar bara ha ökat när en annan man ansluter sig till klubben och söker kompensation från utvecklarna. Så det verkar som att kreatörerna i Florida inte är på humör att släppa Rockstar för att de påstås ha använt deras likhet!

Man jämför sig själv med en karaktär i spelet i GTA 6

I en nyligen viral TikTok-video har en man från Florida bjudit in uppmärksamhet från GTA-communityt. TikTok-profilen @zoeepoppyy tog till sitt konto och jämförde en av karaktärerna som förekommer i GTA-trailern med hans utseende sida vid sida. Enligt skaparens påståenden har karaktären en slående likhet med hans personlighet. Således är Rockstar Games skyldig kompensation till skaparen.

“Man, ni lägger märke till mig, man. Ja, jag känner en riktig Floridian som känd man, kom en, ni känner alla den här Florida-pojken, kom igen låt mig få betalt. Jag vill inte ha någon advokat. Jag vill bara ha en check, så betala mig. Du kommer att veta att jag”, sa skaparen i TikTok-ranten.

Alla fans som har följt kampanjen för GTA 6-trailern är inte främmande för ett sådant påstående. Kommer du ihåg när The Florida Joker skapade rubriker för att ha gjort ett liknande påstående?

Återbesöker fallet med The Florida Joker

En populär skapare av sociala medier känd som The Florida Joker hade sökt 2 miljoner dollar som kompensation från GTA 6-utvecklarna. Den senare tog internet med storm när han hävdade att Rockstar påstås ha använt hans personlighet i spelet. Dessutom, i ett uppföljande inlägg till påståendet, har The Florida Joker hotat att stämma utvecklarna om de inte håller sig till ersättningen inom en 3-dagars deadline.

“Jag ger dig den största kostnadsfria marknadsföringen, för det vill jag ha extra 1 miljoner USD. Du har 3 dagar på dig innan mina advokater blir galna. Jag har hårda bevis”, sa Jokern i en TikTok-video. Dessutom nämnde skaparen det faktum att detta påstående inte kommer att gå ner som Lindsay Lohan-fallet från GTA V!

För sammanhanget hade Lindsay Lohan också försökt stämma Rockstar Games för att ha använt hennes likhet i GTA V. Skådespelaren misslyckades dock i sitt försök till detsamma. Så det verkar som att Florida Joker har lärt sig, och med en annan kreatör som ansluter sig till festen, är detta dåliga nyheter för GTA 6-utvecklarna? Förhoppningsvis inte.

Låt oss veta om du hittar någon likhet mellan karaktären i spelet och skaparen.

RELATED ARTICLES

Mest populär