Wednesday, December 6, 2023
HemBasketball"Jag vet inte om jag kan lita på dig": Två år efter...

“Jag vet inte om jag kan lita på dig”: Två år efter att 7x Grammy-vinnaren stängde av rykten om Dennis Rodman, rensade “The Worm” luften

The Last Dance-dokumentserier kastar mer ljus över Dennis Rodman och hans extravaganta livsstil. Dokumentserien hjälpte fansen att förstå reaktionerna från dem runt “The Worm”. Showen gjorde det också möjligt för fansen att få en inblick i den fyrfaldige mästarens psyke. Medan ny information kom fram, gjorde det också nya berättelser om hans personliga liv. När nyheterna kom, krävdes Dennis Rodman att erkänna och reda ut saker.

Under ett av avsnitten visades en bild på den 7-faldiga Grammisvinnaren Toni Braxton med Dennis Rodman. De online var snabba att dra slutsatsen att Braxton och Rodman var ett par under en kort period. Den här nyheten skulle inte komma som en överraskning för många eftersom Rodman har setts med kända personligheter som Madonna, Carmen Electra och Vivica A. Fox. Berättelsen sköts dock ner av både Braxton och Rodman.

Toni Braxton tog till Twitter för att avslöja sanningen. Hon twittrade, “Även om @dennisrodman var ganska het på 90-talet, dejtade jag aldrig Dennis Rodman. Vi var på VMA. #TheLastDance.” Med det sagt hade Dennis Rodmans version en liten twist.

Dennis Rodman rensar upp luften

Dennis Rodman är för närvarande medlem i reality-tv-programmet The Surreal Life. Showen kretsar kring kändisar som tillbringar tid i en herrgård och deltar i spel och uppgifter. Det första avsnittet av showen fokuserade på deltagarnas ankomst till herrgården.

Strax efter att Rodman kommit in i huset anlände Toni Braxtons syster Tamar Baxton. Deltagarna var inte tidigare informerade om vilken kändis som kommer att vara en del av showen. Så när Tamar såg Rodman blev hon lite förvånad. Men hon visste också vad hon kunde förvänta sig av honom.

Med det sagt kunde masken inte känna igen Tamar. När paret utbytte trevligheter ställde Tamar en fråga till Rodman. Hon sa: “Har inte ni alla dejtat eller något?… Jag trodde att vi träffades förut, jag trodde att du hade dejtat min syster.”

Rodman sa: “Många kvinnor ville verkligen ha skit med mig bara för att de var så fascinerade av vem jag är.” Han erkände att ha dejtat Madonna, Carmen Elektra och Cindi Crawford. Men med Toni Braxton hävdade han att de bara gick på ett fåtal dejter.

Rodman fortsatte och sa att han frågade Toni om hon ville träffas. Förmodligen tackade Toni nej till detta erbjudande. Rodman sa: “Hon sa: ‘Jag vet inte om jag kan lita på dig.” Jag sa, ‘fan’. Sedan denna bekännelse har Toni inte kommenterat Rodmans påstående om datumen.

Se historien – 10 saker Chicago Bulls-legenden Dennis Rodman inte kan leva utan.

Tror du på Rodmans version av historien? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär