Monday, December 11, 2023
HemBoxing"Jag vet inte hur hälften av grejerna är lagliga": skadade Logan Paul...

“Jag vet inte hur hälften av grejerna är lagliga”: skadade Logan Paul avslöjar fantastiskt om WWE

YouTube-sensationen blev den professionella brottaren Logan Paul har blivit en fansfavorit sedan han klev in i WWE. Trots att han bara tävlat i tre matcher har The Maverick’ häpnat publiken med sina otroliga prestationer mot The Miz och Roman Reigns.

Paul har alltid varit atletiskt begåvad och kan sitt sätt att göra stunts. Men även han tycker att en del av de saker som görs i WWE är för farliga även för en utbildad proffs. I ett framträdande i TigerBelly-podden med komikern Bobby Lee som värd, gjorde Paul ett fantastiskt avslöjande om brottningens största marknadsföring.

Paul kommer med ett chockerande avslöjande om WWE

Samtidigt som han hyllade konceptet professionell brottning, sa han att det kan väcka en persons intresse om de investerades i en karaktär.” När du är där och du har någon. Det är game changer. Om du är investerad i en karaktär, är det då det blir riktigt roligt och speciellt att se den där skiten live.” han sa.

Men han gjorde sedan några intressanta kommentarer om lagligheten av vissa brottningsövningar. “Jag vet inte. Jag vet inte hur hälften av det här är lagligt.” han lade till.

DYK DYPARE

WWE är för närvarande ett av de största underhållningsföretagen i världen. Men en av deras stjärnor som kommer ut och gör sådana påståenden kan få företaget att vidta åtgärder och försäkra sig om att allt i deras organisation fungerar på ett hjärtligt sätt.

Logan Paul påstår sig ha ådragit sig flera skador i sin match mot Roman Reigns

‘The Maverick’ gjorde en all-timer-prestation mot WWE-mästaren Roman Reigns på WWE Crown Jewel. Matchen tog dock ut sin rätt på Paul då han avslöjade att han ådrog sig flera skador på sina knäligament. Han påstod att han hade slitit sönder sin korsband, MCL och menisken under matchen och skulle behöva ta lite ledigt innan han återvände. Skadorna ägde rum under halvvägs av matchen då ett foto av Paul som isar på sitt knä postades tillsammans med denna information.

Paul kommer att försöka återgå till handling så snart som möjligt. Men vi kan säga att han fick en smak av hur det är att vara idrottare och tävla i toppen av alla sporter, speciellt professionell brottning.

Vad tyckte du om Paulus uppenbarelse? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär