Friday, December 8, 2023
HemMMA"Jag vet inte ens MMA" - Serena Williams man Alexis Ohanian lämnades...

“Jag vet inte ens MMA” – Serena Williams man Alexis Ohanian lämnades dumbstruck efter att ha snubblat över ett Bruce Lee-citat en gång

Bruce Lee är en inspirerande kampsportsfigur över hela världen. Kampsportslegenden steg till global popularitet under 1970-talet genom sina ikoniska roller i Hollywood-filmer. Reddits grundare och make till Tennislegenden 2011, Alexis Ohaniankasta ljus över ett berömt Lee-citat.

hade en medfödd filosofi som han uttryckte genom kampsport och predikade för hela världen. Hans arbete kommer att eka bland blivande MMA-fighters hjärtan i evighet.

Bruce Lee blåste bort Alexis Ohanian med sin kraftfulla visdom

Alexis Ohanian erkände sin kärlek till grundaren av Jeet-Kune Do och delade hur enastående Lee var. I ett Twitter-inlägg skrev Ohanian “Kan vi prata om hur fantastiskt detta Bruce Lee-citat är. Jag kan inte ens MMA eller bryr mig om att det är en reklam”

I detta inlägg, Serena Williams‘ make hänvisade förmodligen till den ikoniska Bruce Lee citat om vatten. MMA-legenden uttryckte en gång ett citat där han instruerade anhängare att vara formlösa som vatten. Antyder att man alltid ska anpassa sig och vara formbar efter den situation man befinner sig i.

Kan vi prata om hur fantastiskt detta Bruce Lee-citat är. Jag vet inte ens MMA eller bryr mig om att det är en annons. http://t.co/gZLalN2

— AlexisOhanian7️⃣7️⃣6️⃣ (@alexisohanian) 22 augusti 2011

För att man måste låta sitt sinne vara fritt för att få ett försprång i alla knepiga situationer.

De flesta MMA-tittare och fans av “Enter The Dragon”-stjärnan måste vara bekanta med citatet som lyder:

“Töm ditt sinne, var formlös, formlös, som vatten

lägg vatten i en kopp, blir koppen

lägga vatten i en tekanna, blir tekanna

vatten kan rinna eller krypa eller droppa eller krascha

var vatten min vän”

Vatten är ett unikt ämne och kan forma sig för att tränga in i de hårdaste stenarna. Dessutom visade en nyligen genomförd studie att vatten inte var så snällt mot The Fist of Fury-skådespelaren.

Lees tragiska utgång kan ha varit på grund av vattnet

En nyligen genomförd studie avslöjade mysteriet bakom döden av Bruce Lee. De första rapporterna antydde att hjärnödem var grundorsaken till hans död. Men forskning genomfördes i Spanien bevisade att vatten var en boven.

Den ikoniska Hollywood-skådespelaren led av låg natriumkoncentration i blodet, medicinskt kallad Hyponatremia. Bristen på natrium i blodet, infunderad med laster såsom alkoholkonsumtion som den legendariska skådespelaren, ledde till det tragiska resultatet.

Därför klargjorde denna studie att personer med hyponatremi måste undvika att konsumera överflödigt vatten. Som det kan leda till

Vad tror du orsakade Bruce Lees död?

RELATED ARTICLES

Mest populär