Saturday, December 2, 2023
HemTennis"Jag var tvungen att lyssna på henne" - Nick Kyrgios berättar Serena...

“Jag var tvungen att lyssna på henne” – Nick Kyrgios berättar Serena Williams “mycket bossiga” attityd under ett sällsynt ögonblick på banan

Fans undrar ofta hur tennislegenden Serena Williams är på banan. Alla är väl medvetna om hennes färdigheter men vad som finns i hennes huvud är fortfarande ett mysterium. Den australiensiska stjärnan Nick Kyrgios delade dock nyligen med sig av sin ärliga insikt om hur det kändes att spela med Williams. Alla som någonsin varit på banan med eller emot Williams har uppgett att hon verkligen är ett kraftpaket.

Nick Kyrgios uttalande ger ett nytt perspektiv för fansen att följa. Hans senaste roll i att prata om varje liten sak som händer inom professionell tennis är definitivt en fröjd för entusiaster. Kyrgios kunde dock ha rört till med vad han sa om den amerikanska mästaren.

Nick Kyrgios med Serena Williams vid mixeddubbeluppgörelsen

Under 2014 bevittnade tennisvärlden ett oväntat par som gjorde fansen nyfikna och nyfikna. En ung Nick Kyrgios fann sig själv dela banan med ingen mindre än den legendariska Serena Williams. Det var under International Premier Tennis League. Blandningen av deras spelstilar och personligheter utlovade ett underhållande spektakel.

Kyrgios är känd för sin uppriktighet och han gjorde just det genom att öppna upp om upplevelsen. Han gav till och med en unik inblick i hur det är att spela tillsammans med en av de största tennisspelarna genom tiderna. Med en touch av humor anmärkte han: “Serena Williams, förmodligen i GOAT-konversationen också, förmodligen just där.” Förväntan byggdes upp när Kyrgios antydde intensiteten som utspelade sig under deras mixade dubbelmöte. Men det handlade inte bara om att visa upp kompetens.

Kyrgios delade: “Jag har spelat mixed dubbel med henne, hon var väldigt bossig på banan. Jag menar självsäker. Och jag var tvungen att lyssna på henne.” Valet av ordet “bossy” ger en lättsam twist till erkännandet av Serena Williams uppträdande på banan.

Detta uttalande är Kyrgios syn på dynamiken i deras partnerskap. Det är ganska uppenbart vems självförtroende som stod i centrum. När fansen dissekerar Kyrgios uttalande väcker det en konversation om de olika aspekterna av Serena Williams. Det sträcker sig också bortom hennes enastående atleticism. Hennes pensionering fick många fans till tårar, vilket påminner oss om situationen med Nick Kyrgios själv.

Nick Kyrgios och hans väg till tillfrisknande

Mellan sin underhållande berättelse med Serena Williams, finner Kyrgios sig också brottas med fysiska motgångar. Hans resa tillbaka till domstolen verkar inte vara lätt på något sätt. Kyrgios återhämtar sig från en knäoperation och står inför en formidabel väg.

Även om han siktar på att dra igång sin säsong 2024 i juni, avslöjade tennismästaren en försiktig tidslinje. Osäkerheten finns fortfarande i luften. Medan Kyrgios hoppas kunna pryda banan vid säsongens början, är garantin för det fortfarande svårfångad.

Avslöjandet om Serena Williams satte scenen för en djupare utforskning av hur två tenniskraftverk navigerade i lagarbete. Rätten bevittnade mer än bara lysande skott den dagen. Vad är dina tankar om detta? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär