Saturday, January 28, 2023
HemMMA"Jag var lite rädd att jag skulle förlora...": DC avslöjar varför han...

“Jag var lite rädd att jag skulle förlora…”: DC avslöjar varför han inte “slog” Jake Paul

UFC lättviktsstjärna Paddy Pimblett löften att smälla YouTube-boxare Jake Paul om han deltar i UFC 282. Scouser kommer att spela i co-main event på lördagskvällen tillsammans med Jared Gordon. Dessutom, innan kampen, satte han sig ner med tidigare 2-divisionsmästare Daniel Cormier för en intervju. Under intervjun gick de igenom många samtalspunkter, inklusive Jake Paul. Vidare diskuterade de varför UFC-fightern inte attackerade Jake Paul.

Dessutom hade ‘DC’ också biff med den amerikanske boxaren, som fick ett utbrott på UFC 261. Allt började när ett backstagebråk utlöste mellan Tyron Woodley och Jake Paul efter att han besegrat Ben Askren. Cormier hävdade att Paul borde undvika Woodley.

Dessutom lovade han att slå boxaren om han dyker upp framför honom. På UFC 261 gick kommentatorn till honom när han hörde ‘Fu*k Jake Paul’ sång på arenan. I ett hett ögonblick inför 15 000 fans behöll han sitt lugn och misshandlade inte.

På samma sätt har Paddy Pimblett också engagerat sig i Youtubern. Dessutom sa han att Paul Vs Silva var fixad. Detta gjorde Paul upprörd och han bad Pimblett att sparra med honom, vinnaren tog $1 miljon. Om den brittiske MMA-fightern förlorade, måste han gå med i den amerikanska boxarens United Fighters Association.

Daniel Cormier avslöjar varför han inte slog Paul

Paddy Pimblett i en nyligen intervju med Daniel Cormier, delade han sin motvilja mot YouTube-boxaren. De dykte båda in i den potentiella sparringssessionen och i vad som stod på spel. Dessutom ifrågasatte Pimblett hela bestämmelsen genom att säga: “Hur vinner du en sparring?”

Dessutom delade UFC Hall of Fame-invalde hur det irriterade honom. Han sa: “Det irriterar dig inte? Det irriterade mig när han liksom började prata med mig. Det irriterade mig till den grad att jag inte ens kunde sitta och kommentera. Jag var tvungen att gå och gå in i hans ansikte.”

Även om DC ville slå honom så gjorde han inte det. Han förklarade varför genom att säga: “Jag var lite rädd att jag skulle förlora mitt jobb. Jag tror inte att jag kan angripa människor längre. Som att du kan angripa människor.”

Jake Paul är inte rädd för UFC-fighters

Det är inte första gången det Jake Paul har konfronterat en UFC-fighter. Han var länge ett fan av MMA och UFC. Dessutom brukade han titta på och delta i evenemang också. Även om oro angående hälsofördelarna och lönen till fighters gjorde att han ogillade föreningen.

Han har verbalt konfronterat och kämpat mot många UFC-stjärnor. Som Ben Askren, Tyron Woodley och Anderson Silva. Dessutom, i början, när han gav sig ut på boxningsresan, nämnde han hur hans slutspel var att slåss mot Conor McGregor.

Tror du att Paddy Pimblett eller Daniel Cormier kommer att slå Jake Paul nästa gång de kommer ansikte mot ansikte?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär