Sunday, December 10, 2023
HemBasketball"Jag var hedrad över att vara tillåten där": Dennis Rodmans exfru Carmen...

“Jag var hedrad över att vara tillåten där”: Dennis Rodmans exfru Carmen Electra drogs in i historiska firanden med Michael Jordan och Co.

Den berömda modellen och skådespelerskan Carmen Electra sticker ut bland miljonerna. Hon var en av de mycket få som tittade på dokumentären “Last Dance”; på höjden av en global pandemi. Electra är ex-fru till 5x NBA-mästaren och Hall of Famer Dennis Rodman. Följaktligen fick hon en förstahands POV av några av de mest ikoniska ögonblicken i NBA-historien. För övrigt var hon också en del av firandet efter NBA-slutspelet 1998.

Efter att ha sett dokumentären “Last Dance” som täcker den tumultartade säsongen 1998 av Chicago Bulls, reflekterade Electra över sin tid med Dennis Rodman. De två började dejta 1997 och blev nära varandra under åren. Dessutom drog Rodmans förkärlek för Electra henne en gång in i firandet efter 1998 års NBA-final; lämnar henne hedrad för livet.

Dennis Rodman smög in Carmen Electra för 1998 års NBA-finalfirande

I en intervju avslöjade Electra en gång den vilda historien om hur hon kom in i Chicago Bulls omklädningsrum. Efter att ha vunnit mästerskapet “Last Dance” genom att besegra Utah Jazz i match 6 i NBA-finalerna 1998, begav sig Bulls till omklädningsrummen för att fira. Men de fick också sällskap av Electra efter att Rodman ordnat med hennes exklusiva besök.

DYK DYPARE

Hon mindes händelsen genom att avslöja den excentriska uppbyggnaden innan det “magiska” ögonblicket. “Dennis gav mig sin tröja – han kastade alltid sin tröja till fansen. Jag drogs in i omklädningsrummet väldigt snabbt och plötsligt är jag där inne med killarna. Michael Jordan poppar flaskor, champagne hälls ner i min hals, i håret och på mina kläder. Jag var hedrad över att få komma in där.”

I omklädningsrummet såg hon Michael Jordan och Co. hänge sig åt skenande firande efter den historiska vinsten. Även om Baywatch-skådespelerskan inte var ett sportfantast, kände hon sig hedrad för tillfället.

Electra har dock kommit runt med sitt fandom för Bulls genom åren. Hon förklarade, “Jag var så hedrad att se dem spela. Det finns bara inga ord för den eran. Det kommer aldrig att finnas mer som det.” Man kan dock inte bortse från påverkan av Rodmans förhållande till hennes djärva uttalanden om Bulls.

Titta på historien – Miljonärskådespelerskan Carmen Electra bröt samman på live-tv efter att NBA-legendaren Dennis Rodmans läger kallade ut hennes baktankar i deras äktenskap

Efter att ha dejtat i flera år knöt de två knuten i en excentrisk ceremoni mitt i Vegas. Följaktligen bröt de två äktenskapet strax efter. Men i dag förblir de två i god tro med varandra och har signalerat en potentiell återförening.

RELATED ARTICLES

Mest populär