Wednesday, February 21, 2024
HemTennis"Jag var fet" - Holger Rune öppnar upp för osäkerheter som ärrade...

“Jag var fet” – Holger Rune öppnar upp för osäkerheter som ärrade hans barndom i ett ärligt erkännande

Holger Runes resa till den konkurrensutsatta tennistouren var inte utan utmaningar. Den danska tennissuperstjärnan hade osäkerhet om både sin personlighet och utseende under sin barndom, enligt hans nya avslöjanden.

Amerikas favoritvideo idag

I ett ärligt samtal före starten av sin kampanj vid Australian Open, gjorde Rune några uppriktiga avslöjanden om att han var “tjock” när han var yngre. Påminner om samma sak, den tidigare världsnummer 4-spelaren öppnade nyligen upp om hur han till och med var rädd för att ta av sig tröjan.

Holger Rune minns osäkerheter från sina yngre år

I det senaste avsnittet med titeln Ultra Honest: Holger Rune är självkritisk, öppnade den unga ATP-sensationen upp om hur han genomgick en förvandling då han kallade sig “fet” när han var yngre. Holger Rune fortsatte med att avslöja att han inte ens ville ta av sig tröjan i gymnastik.

Den 20-årige spelaren sa: “Både personlighet och utseende, när jag var yngre, eftersom jag var tjock. Jag ville inte ta av mig tröjan i gymnastik.” Inför sin öppningsmatch i början av sin kampanj i Australian Open gick Rune ofiltrerad om osäkerheten som gjorde ärr i hans barndom. Dansken tävlar just nu i en spännande tävling mot Yoshihito Nishioka på Melbourne Park.

Runes spännande möte med sin japanska motståndare

Den danske tennisstjärnan fick en bra start på sin första omgångsmatch mot Yoshihito Nishioka, då han vann det första setet med 6-2. Den japanska tennisspelaren gjorde dock en strålande comeback genom att vinna andra set mot Rune, med 6-4. Dansken vände återigen matchen till sin fördel genom att segra i back-to-back set i den spikbitande matchupen på Rod Laver Arena.

BEKRÄFTAT: Roger Federers långvariga förtrogna blir avgörande för Holger Rune mitt i Boris Beckers beslut i Australian Open

Den 20-årige spelaren har äntligen lyckats övervinna Nishioka i fyra set, med poängen 6-2, 4-6, 7-6, 6-4. Efter sin fantastiska vinst i inledningen kommer Rune nu att låsa horn med det franska jokertecknet Arthur Cazaux i nästa omgång. Om han lyckas vinna i sin andra match kan den nuvarande nummer 8-spelaren möta Arthur Fils i tredje omgången, med Hubert Hurkacz som potentiellt väntar på Rune i åttondelsfinalen.

Vad tycker du om att den danska tennisstjärnan minns osäkerheter från sin barndom? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär