Wednesday, February 28, 2024
HemChristopher Bell"Jag var aldrig i den planen" - Christopher Bell avslöjar Netflix som...

“Jag var aldrig i den planen” – Christopher Bell avslöjar Netflix som snubbar sin superstjärnastatus med Wild NASCAR: Full Speed ​​Revelation

“Jag känner mig ärligt talat som en miljon dollar. Jag tror att jag använde termen “livets möjlighet”, sa Joe Gibbs Racings #20-förare Christopher Bell till RoadandTrack.com innan han gick in i mästerskapsomgången förra året på Phoenix Raceway. Även om föraren hade sett slutspelsrundorna ganska ofta, var det bara hans andra satsning på det okända, och gick in i de fyra sista 2023.

Men hans livs möjlighet blev snabbt fel när ett katastrofalt bromsfel fick #20 Camry att köra in i ytterväggen och dödade hans titelsträvan i ett nafs. Faktum är att olycka och olycka har tagit ut sin rätt på föraren de senaste två säsongerna och det verkar som om det finns fler dåliga nyheter på väg.

Medan de nya Netflix-dokumentserien kommer ut och hypen kring den griper samhället, var JGR-föraren tvungen att förlika sig med en hård sanning som ingen förare någonsin vill höra.

Christopher Bell bär smärtsamt på den brutala sanningen om sin superstjärna

Trots oturen och lagets dåliga depåhantering har 28-årige C. Bell verkligen ett namn för sig själv som ett gediget mästerskapshot. Konsekvens har alltid varit en av hans starka sidor. Medan veteranduon Denny Hamlin och Martin Truex Jr fångade scenen förra säsongen, gjorde Bell vad båda hans lagkamrater inte kunde, ta sig förbi elimineringarna och ta sig till finalen med en fantastisk seger på Homestead-Miami.

Hans konsistens tillsammans med hans djupa smutsracingrötter har honom täckt när det mesta av tävlingen vacklar under press. Men det som inte finns på hans sida är tur, 2017 års Truck Series-mästare har förtjänat ett ökänt rykte för att ha kvävts i de sista omgångarna och detta har skadat hans trovärdighet som förare till viss del.

Efter rygg mot rygg besvikelser har C. Bell fler dåliga nyheter på väg. Inför den efterlängtade Netflix Docuseries – NASCAR: Full Speed, lämnades Bell med dystra tankar när den hårda verkligheten avslöjades för honom i det fria. “När jag började med det här projektet. De var som, okej, det här var killarna som vi förväntar oss att du ska kunna fortsätta till runt omgången av åtta och sånt eftersom du måste göra en plan för att göra val, sa programledaren som satte sig ner med Bell.

Kolla in @NASCAR Full Speed ​​på @netflix – 30 januari pic.twitter.com/G4kPj7jcPA

— Christopher Bell (@CBellRacing) 30 januari 2024

I “X”-inlägget frågade föraren smärtsamt: “Jag var inte med i den planen, eller hur?” Till vilket han sa: “Du var du aldrig med i den planen. Tänk dig att.” Lyckligtvis är det inte så hans konkurrenter tänker om JGR-föraren. Istället har Bell förtjänat ett solidt rykte, HMS-esset Kyle Larson säger: “I mina ögon är han definitivt ingen underdog, du vet, för jag har tävlat med honom i ett decennium och sett hur extremt bra han är. ” Han sa till och med att han förväntade sig att föraren skulle vara killen att slå från varv ett.

Förhoppningsfull för 2024 säger Christopher Bell att han har “oavslutade ärenden”

JGR-föraren är den enda föraren som gjort Championship 4 under var och en av de två senaste säsongerna. Hans konsistens under eftersäsongen är overklig, för att inte tala om det faktum att han vann tre raka poler för att spränga sig in i slutspelet och en fjärde senare. Bell hade sex pole awards 2023 och ledde cupserien. Efter sin Phoenix-besvikelse verkar föraren nu vara ifred, han kan trots allt inte ändra på det som redan har gjorts.

När han pratade med NASCAR, före prisgalan, reflekterade föraren över sitt Phoenix-fall, “Jag menar, det var verkligen en besvikelse, men det är vad det är.” Han nämnde kort sitt lags ödesdigra kampanj och sa vidare: “Jag känner definitivt att det finns oavslutade affärer och vet du vad, oavsett om vi vann mästerskapet eller inte, jag skulle ha känt så, bara för att vi lämnade så många lopp på tabellen som kunde ha haft topp fem, topptreor, möjligen vinster. Så jag lämnade Phoenix och kände mig väldigt lugn, och jag såg fram emot vad som väntade oss. Så jag mår bra. Jag mår riktigt bra, och jag älskar mitt lag, och jag tror att vi inte har nått vårt tak än, så det ger mig självförtroende.”

LÄS MER: Richard Childress gör fler personalförändringar när Kyle Buschs tidigare anställd går med i RCR

Inlägget “I Was Never in That Plan” – Christopher Bell avslöjar Netflix Snubbing His Superstar Status With Wild NASCAR: Full Speed ​​Revelation dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär