Saturday, December 2, 2023
HemBaseball"Jag tror att han har gjort det rätt" - Alex Rodriguez kallade...

“Jag tror att han har gjort det rätt” – Alex Rodriguez kallade en gång Hollywood-hjärteknusaren George Clooney till hans “förebild” efter ännu ett misslyckat förhållande

Ända sedan A-Rods äktenskap med Cynthia Scurtis nådde ett olyckligt slut, har New York Yankees’ shortstop-förvandlade basman kommit in på en populär lista över kvalificerade ungkarlar med rikliga tillfälliga relationer. Bland den långa listan av kändisar som Alex Rodriguez dejtade, varade hans förhållande med Cameron Diaz i några månader från 2010 till 2011.

Trots den korta varaktigheten av deras förhållande, några månader efter att deras förhållande tog slut, på ett mycket icke-A-Rod-liknande sätt, komplimenterade världsmästaren Cameron Diaz. Inte bara det, han forsade också över henne. Och kallade henne en av de “största människorna” han någonsin har träffat.

Men efter att deras förhållande tog slut fick A-Rod frågan om sin förebild. Till detta fick sluggern ett unikt och intressant svar, efter att han utsett den amerikanske skådespelaren som populärt dubbats till världens mest kända eviga ungkarl.

Vem var A-Rods förebild efter uppbrottet med Cameron Diaz?

Som rapporterats av Fox News i ett stycke från 2017, avslöjade A-Rod George Clooney som någon som han hyllade. När han blev tillfrågad om sin hjälte, sa A-Rod: “Jag är inte säker. Jag tror att min nya hjälte är George Clooney.”

A-Rod tillade, “Han är min nya roll mod. Jag tycker att han har gjort det rätt.”

Vid den tiden delade de två legenderna en gemensam länk genom Torrie Wilson, som var vän med George Clooneys ex, Stacy Keibler.

Dejtar Jennifer Lopez

Alex Rodriguez och Jennifer Lopez började dejta 2017. Innan J-Rod-förhållandet började var A-Rods rad av misslyckade relationer bara närande. Och i jämn takt. Men efter att ha träffat JLo förändrades allt och kortstoppet sågs nu som den perfekta pojkvännen.

Strax efter deras första möte presenterade paret varandra för sina familjer. Och snacket kring deras förhållande handlade nästan alltid om deras hjärtvärmande offentliga framträdanden. Allt såg passande ut. Och parets förlovning blev officiellt genom ett Instagram-inlägg 2019.

Men ett år efter deras förlovning slog pandemin till. Två planerade bröllop fick ställas in. Och ryktena om deras splittring bröt marken.

Så småningom, i april 2021, bekräftade paret slutet på deras förhållande och ett lockande kapitel i A-Rods liv fick ett nedslående slut.

RELATED ARTICLES

Mest populär