Thursday, November 30, 2023
HemBasketball"Jag tar saker som aldrig hänt för $1200": NBA-fans kallar taket på...

“Jag tar saker som aldrig hänt för $1200”: NBA-fans kallar taket på Stephen Currys “löjliga” träningsrutin att få en spelare att kasta upp

Det var ett tag sedan det kom upp en historia där någons träningsprogram skulle få en professionell idrottare att kräkas. Tja, det verkar vara fallet för Golden State Warriors superstjärna Stephen Curry. Men de senaste rapporterna om hans träningsrutin har gjort att NBA-fanbasen delas i två.

Det råder ingen tvekan om att när Stephen Curry går i pension kommer han att bli den utan tvekan bästa skytten i NBA-historien. Men helt klart, för att vara bäst, måste Curry ha lagt ner dagar och nätter av intensiva träningspass för att nå den nivå han är på just nu.

Stephen Curry sätter träningsstandarder

Ligan har alltid tagit Kobe Bryants exempel när det kommer till hans arbetsmoral. Hur mycket tid han lade ner på att träna i gymmet och viktrummet. Men det ser ut som att Stephen Curry kanske inte är för långt efter.

Enligt rapporter är Stephen Currys träningsrutin så intensiv och hård att den fick en annan anonym NBA-spelare att kräkas inom loppet av fem minuter, och NBA-fans kan inte bestämma sig för om de ska tro på det eller ta kål på det.

Ett fan twittrade, “Jag tar saker som aldrig hänt för $1200.” Uppenbarligen köpte vissa inte att Curry har så svårt att träna. Medan ett fan kommenterade, “Steph slutar bokstavligen aldrig röra sig så jag kan tänka mig att hans konditionsträning skulle vara löjlig även för NBA-standarder.”

Jag tar saker som aldrig hänt för $1200.

— Chosen One (@ChosenOneCle) 1 december 2022

Steph slutar bokstavligen aldrig röra sig så jag kan tänka mig att hans konditionsträning skulle vara löjlig även för NBA-standarder

— George Pickens Entusiast (@ok78588463) 2 december 2022

Här är några fler reaktioner från NBA Twitter:

Jag vägrar att tro att det finns en NBA-spelare vars kondition är så dålig att de inte klarar 5 minuter av ett träningsprogram som inte involverar tunga vikter.

— Geno Smith Entusiast (@BroWhoTf_Cares) 1 december 2022

Gå härifrån lmao. Människans arbete är inte så intensivt. Beter sig som om han var Kobe eller något.

— Bayou (@JustBayouTV) 2 december 2022

Cap curry bara hoppar som en älva och kastar bollen 100 gånger från 3 än går hem för att lyssna på kristen rock och gå och lägga sig kl.

— celtics ftw (@celticsne) 1 december 2022

Det är ledarskap något Lebron inte har…

— Ayo2x (@AyoYvn) 1 december 2022

Även om det fanns några fans som inte var villiga att tro det, är vissa inte heller förvånade.

Hur bidrar Curry på offensiven utan boll?

Hur mycket Curry springer på offensiven, även utan boll, är möjligen något att hålla ett öga på. Han är något av en paradox på poängvaktspositionen. Vanligtvis kräver point guard bollen i sina händer för att skapa offensiv för sig själv och köra lagets offensiv också.

Men nivån på skytte som Curry besitter kräver extra uppmärksamhet på försvaret från motståndarlagen. Den minut som en försvarare släpar efter honom hittar hans lagkamrater honom på golvet och då brukar han göra det han är bäst på.

Nu är det upp till fansen att avgöra om rapporterna om hans träning kan vara sanna eller inte. Tror du på rapporterna? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär