Saturday, December 2, 2023
HemWrestling"Jag tänker som en svart talang, jag blir hårdare dömd...": Ex-WWE-stjärnan öppnar...

“Jag tänker som en svart talang, jag blir hårdare dömd…”: Ex-WWE-stjärnan öppnar upp om den sorgliga verkligheten i sin karriär

De människor som är förknippade med WWE, liksom brottarna, har en bild av att vara tuffa. Men det är inte alltid scenariot. Som människor har de också känslor som vi tenderar att glömma. Men när en ex-WWE-stjärna erkände sina problem fick det hela branschen att se mer mänsklig ut.

I ett samtal nyligen med Renee Paquette på hennes podcast, “The Sessions”, avslöjade den 32-årige före detta brottaren sina psykiska problem. Han erkände till och med att hans frigivning från WWE var en orsak bakom det.

Stokely Hathaway avslöjade sin ångest

Vi känner alla igen den berömda brottningsmanagern och en brottare själv med ringnamnet Malcolm Bivens. En som tackade nej till erbjudandet om förnyelse av kontraktet från WWE för att prioritera sin hälsa.

Nyligen avslöjade den tidigare managern för Diamond Mine, Stokely Hathaway, sin anledning till att ta ett så stort steg. Han sa: “Jag tror att det var mycket press för mig. Jag tror att det alltid är en stor press eftersom jag känner mig som en svart talang, jag blir dömd hårdare än andra människor. Som att jag känner att allt jag gör analyseras, överanalyseras, eller hur?”

DYK DYPARE

Samtidigt som han erkänner sin osäkerhet, häller han ogenerat ut sina känslor under podcasten. Vidare erkände han att han har varit otroligt hård mot sig själv. Det bidrar också till hans resonemang för att tacka nej till erbjudandet från WWE. För att uttrycka i korthet, “olycka” var den främsta anledningen till att han lämnade World Wrestling Entertainment.

Hathaway och WWE

Enligt de officiella uppgifterna vägrade Hathaway enligt uppgift att förnya kontraktet med WWE, innan han släpptes. Men han släpptes så småningom av företaget den 29 april 2022.

Om vi ​​reser tillbaka i tiden skakade den före detta amerikanske brottaren hand med etableringen 2019. Hathaway har alltså spenderat en liten tid med WWE.

Men när han hanterade sina mentala problem insåg han något viktigt. Som han uttrycker det: “Jag var tvungen att inse att det är brottning. Det är bara brottning. Det här är inte en situation att leva eller dö.” Detta fick honom att ta ett steg bort för sitt eget bästa.

Några av hans uttalanden återspeglar tydligt hans nöd med organisationen. Till exempel sa han: “Allt som var tänkt att hända, som med The Firm, hände inte.”

Men som fans är vi mer än glada för Stokely Hathaway för att han prioriterade hans mentala välbefinnande. Detta är ett ämne som försummas av många av oss i våra dagliga liv. Vi önskar alla att bra saker händer med honom, eftersom han för närvarande är en del av All Elite Wrestling.

RELATED ARTICLES

Mest populär