Tuesday, February 27, 2024
HemNBA"Jag slår vad om att han inte kunde göra det": Richard Hamilton...

“Jag slår vad om att han inte kunde göra det”: Richard Hamilton tvivlade på LeBrons förmåga att återskapa dominerande prestanda i ikoniska serier

LeBron James verkar på något sätt komma in i sin bästa ålder vid 38 års ålder. Under hela sin karriär har LeBron gjort några av de mest löjliga sakerna och fått det att se enkelt ut. Men nyligen hävdade en NBA-veteran att King James inte kan göra vad han gjorde 2007 med konsekvens.

Amerikas favoritvideo idag

Richard Hamilton, under en intervju nyligen, berättade om sitt mästerskapslopp 2004 med Detroit Pistons och hans erfarenhet av 2007 års Eastern Conference Finals. 45-åringen sa att även om LeBron gjorde en fantastisk prestation mot dem i match 5, så är det inte något han kunde göra mot dem konsekvent.

Richard Hamilton ifrågasätter LeBron James förmåga

I sin karriär som sträcker sig över två decennier har LeBron vunnit allt som finns att vinna för sin franchise och sitt land. Det har varit flera ögonblick i hans karriär som kan betecknas som legendariska. Det LeBron gjorde mot Pistons 2007 anses dock vara början på hans era. En matchvinnande prestation på 48 poäng av King James fick de rutinerade veteranerna i Pistons-truppen att klia sig i huvudet i misstro. Hamilton pratade nyligen om att uppleva LeBrons storhet från andra sidan.

LeBron var vid den tiden med Cleveland Cavaliers och trots att han var en ung i laget hade han många förväntningar på honom. Hans prestation i match fem mot Pistons befäste honom som en stjärna i sporten och kallas nu för dagen då NBA bevittnade legenden för första gången. Hamilton är dock inte precis förtjust i det som utspelade sig framför honom. Han sa, “Han hade en fantastisk fjärde kvartal. Jag slår vad om om vi spelade dem fem matcher i rad. Jag slår vad om att han inte kunde göra det på oss fem matcher i rad.”

Men för några år sedan hade Hamilton sagt att han var förundrad över LeBrons prestation under den matchen.

Michael Jordan inspirerade NBA-mästarens största prestation i karriärförändrande stint

Richard Hamiltons tidigare kommentar om LeBron James

En 22-årig LeBron hade gjort 29 av de senaste 30 poängen som Cavs gjort under den matchen. Han var så briljant att Hamilton erkände att hans lag tappade räkningen på hur många poäng LeBron har gjort. Han mindes att han diskuterade med sina lagkamrater: “Låt oss bara ta bollen ur hans händer. Låt oss få någon annan att göra mål.’ Det kändes som om vi var så bra på den tiden att vi sa “Det går inte…omöjligt…att en individ kan slå oss”.

Faktum är att en individ slog hela Pistons-laget och idag minns den matchen för den speciella 48-poängsprestationen av den 22-årige LeBron.

RELATED ARTICLES

Mest populär