Tuesday, February 27, 2024
HemSoccer"Jag skulle vilja träna Portugal..." – Luis Castro om framtiden efter att...

“Jag skulle vilja träna Portugal…” – Luis Castro om framtiden efter att ha lämnat Cristiano Ronaldos Al Nassr

Al Nassr brinner den här säsongen. Även om det har varit möjligt tack vare den kollektiva insatsen från spelare och personal, går ett speciellt beröm till Luis Castro, som avsevärt har vänt bordet för Cristiano Ronaldo och Co. Men det verkar som om den portugisiske managern drömmer stort, eftersom han vill njut av smaken av framgång med sitt lands landslag eller medan du tar ansvar för ett utomlands premiumlag.

Amerikas favoritvideo idag

Medan han tog farväl till 2023 avslöjade Luis Castro subtilt sin framtid efter Al Nassr. I intervjun sa han:Efter segern skulle jag vilja träna Portugals landslag eller något av Premier League-lagen.” Det verkar som om den 62-årige veteranchefen redan har signalerat till Os Navegadores att han är tillgänglig för att ta tränarpositionen om Roberto Martinez inte lyckas imponera. Dessutom ser den tidigare Shakhtar Donetsk-tränaren intensiteten i den ständigt berömda engelska Premier League. Endera av dessa händelser kommer dock bara att inträffa om han kan nå framgång med Al Nassr. Noterbart är att Castros kontrakt löper ut den 30 juni 2025.

Kanske beror kontraktsförlängningen med Riddarna av Najd på utgången av den här säsongen. Från och med nu sitter de bakom Al Hilal med sju poängs lucka. Å andra sidan kvalificerade de sig för RO16 i AFC Champions League. De kommer nu att återgå till handling i februari, under vilken de också kommer att spela en vänskapsmatch mot Lionel Messi och Co. Medan Castros planer sorteras, låt oss höra vad hans lags största stjärna tänker på.

Efter Luis Castro, vad tänker Ronaldo om sin framtid?

Cristiano Ronaldo är för närvarande under kontrakt med Al Nassr till den 30 juni 2025, och fram till dess kommer han att fylla 40. Även om det är en miljon dollar fråga om han kommer att fortsätta spela, är en vördad saudiarabisk journalist, Ali Al-Harbi, tidigare gav en enorm uppdatering om hans framtid. Han hävdar att anfallaren kommer att behålla sina band med Mellanöstern, även om han bestämmer sig för att hänga på sig stövlarna.

“Ingen trodde” – Cristiano Ronaldo tystar troll för att ha kritiserat hans beslut att gå med i Al Nassr efter fallout med Manchester United

Al-Harbi insisterar på att Ronaldo har gjort Al Nassr till sitt hem, och spelaren är tacksam mot klubben för att ha förändrat hans liv. Samtidigt som man hävdar att den “gula och blå” sidan har blivit en “integrerad del av hans liv“, hävdar journalisten att för Ronaldo är det “svårt att lämna den här klubben.” Hur som helst kommer bara tiden att svara på alla dessa frågor.

RELATED ARTICLES

Mest populär