Wednesday, December 6, 2023
HemMMA"Jag skulle stämma men jag föredrar fängelse" - Conor McGregor gynnar fängelsetid...

“Jag skulle stämma men jag föredrar fängelse” – Conor McGregor gynnar fängelsetid efter att ha återkallat Big Artem Lobov Act

Det senaste kapitlet i rivaliteten mellan Conor McGregor och Artem Lobov har lagts till. Det nu brutna paret har gått från att stämma i domstol till att slåss i Irland och nu kommer hoten om fängelsestraff. Noterbart är att irländaren har blivit ett offer för identitetsstöld eftersom ett utdrag som involverar honom används av hans tidigare träningspartner.

Den före detta UFC-mästaren delade ett inlägg från en Instagram-berättelse där inte-den-verkliga honom gjorde ett framträdande på skärmen. Men bedragaren utnyttjade den senaste rättsliga kontroversen om en Dublinfödd fighter.

Vad delade Conor McGregor på sin Twitter?

‘Mystic Mac’ dök upp i graverat tillstånd när han förklarade att han inte godkände åtgärderna. Vidare berättade han att han skulle föredra att fängsla gärningsmannen istället för att ta dem genom en rättegång.

Alltså han skrev, “Ursäkta mig att jag inte godkände den här skiten. Vem är den här killen som låtsas vara jag här? Jag skulle stämma men jag föredrar fängelse.”

Ursäkta att jag inte godkände den här skiten. Vem är den här killen som låtsas vara jag här? Jag skulle stämma men jag föredrar fängelse. https://t.co/tXDuNa6j1z

— Conor McGregor (@TheNotoriousMMA) 30 november 2022

I den tidigare tweeten hävdade UFC-stjärnan att han fixade sin långvariga träningspartner med det välkända företaget Parimatch. Förutom att dela utdragen av det resulterande projektet, anspelade han också på sin senaste ljudanteckning.

Därför irländaren skrev, “Titta på den här jävla skiten. Jag kopplade ihop honom med det här företaget Parimatch. Jag tappade faktiskt ord grabbar. Ut rakt ut. Jävla kaka du är i huvudet kompis. Du är Bolloxed. #råtta”

I projektet tar bedragaren på sig det ikoniska skägget och även sin karaktäristiska klädstil. Dessutom begränsade bedragaren perfektion den 34-årige fighterns röst och kan höras säga, “Gör vad du måste göra”.

Noterbart, i ljudmeddelandet kallade Conor McGregor sin andra gympartner för en “råtta”. Dessutom utmanade han Lobov att slåss mot honom i Irland. Som väntat blev meddelandet viralt.

Detta var den senaste strängen i deras nu brutna vänskap, när Lobov satte igång hjulen för kommande kontroverser.

McGregor och Lobovs juridiska stridigheter

Noterbart är att McGregors långvariga vän och träningspartner, Artem Lobov, nyligen stämde honom. Lobov gjorde anspråk på idén om Proper No. 12 Whisky och sökte 5 % i den enorma $600 miljonerna Proper No. 12 Whisky-affären.

Vidare hävdade han också att han nekade pengar från “Notorious”, som erbjöd honom 1 miljon dollar som belöning.

DYK DYPARE

Vad tycker du om den här bedragaren Conor McGregors inlägg? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär