Thursday, November 30, 2023
HemBodybuilding"Jag skulle inte vara det heller": Bodybuilding-mästaren Jay Cutler känner empati med...

“Jag skulle inte vara det heller”: Bodybuilding-mästaren Jay Cutler känner empati med Hadi Choopan för att han var arg efter hans förlust mot Derek Lunsford

2023 års Mr. Olympia slutade i en kontrovers, till stor bestörtning för fans av bodybuilding. När Derek Lunsford lyfte Sandow-trofén blev Hadi Choopans fans förkrossade över deras ikons förlust. Den persiska vargen som stormade från scenen under firandet underblåste dessutom deras ilska. I förhandsbedömningen trodde många att Choopan skulle vinna titeln med tanke på hans extrema kondition.

Men Lunsford hävdade det med sin monstruösa rygg. Nu känner Jay Cutler också empati med den skadade vargen, med tanke på den hårda konkurrensen mellan Hany Rambods praktikanter.

Jay Cutler ställer sig på Persian Wolf efter Mr. Olympias aggression

Medan bodybuildingexperter som Ronnie Coleman och Jay Cutler gav ut sina förutsägelser och placerade Lunsford på toppen, häpnade Choopan samhället genom att ta med förstklassig konditionering till 2023 Mr. Olympia. Detta gjorde Lunsfords resa till Mr. Olympia-kronan lite svår. Så när den snart blivande pappan tillkännagavs som ny herr Olympia-mästare, var Choopan inte nöjd, och många kände empati med honom.

I en ny YouTube-video på hans kanal JayCutlerTV, fick 4x Mr. Olympia resonans med densamma. Medan han talade om den nyligen gjorda Mr. Olympia, noterade Cutler, “Derek Lunsford vann sin första, och han var tvåa förra året, många hade första platsröster. Hadi var inte så glad över beslutet. Jag skulle inte vara det heller, han var väldigt nära. Det var hals och hals.”

Men stormen har gått över, eftersom Hadi Choopan senare tog till sin Instagram för att gratulera vinnarna och började träna med Pro Creator inför nästa års Mr. Olympia. Rambod rensade också luften genom att säga att man inte kan undergräva ansträngningarna som lagts ner av hans lärjungar och kreditera de två finalisterna i Mr. Olympia 2023 för deras prestationer.

Den oöverträffade rivaliteten inom bodybuilding-arenan

Bodybuilding-stadiet på 2000-talet bevittnade den största striden mellan två legender inom sporten, Ronnie Coleman och Jay Cutler. Quad Stomp placerades tvåa efter The King på Mr. Olympia-scenen fyra gånger innan han avsatte Coleman 2006.

Cutler fokuserade sin karriär på att besegra Ronnie Coleman mer än att vinna Mr. Olympia och tränade tills hans näsa blödde ibland. Så småningom etablerade 4x Mr. Olympias ansträngningar honom som kroppsbyggaren som besegrade kungen.

4-faldiga Mr. Olympia Jay Cutler blir nostalgisk över ett minne från sina tidiga kroppsbyggande dagar

Kroppsbyggararenan är inte fri från kontroverser, och sportens subjektiva karaktär gör den mer benägen för stridigheter. Men ofta ger fantastiska rivaliteter spänning till showen, och bodybuilding-evenemang frodas på fansens entusiasm för att bevittna deras ikoner flexa på Mr. Olympia-scenen.

RELATED ARTICLES

Mest populär