Friday, December 1, 2023
HemBodybuilding"Jag skulle ha vunnit": Nick 'The Mutant' gör djärva påståenden trots att...

“Jag skulle ha vunnit”: Nick ‘The Mutant’ gör djärva påståenden trots att han inte tävlade på Mr. Olympia 2023 på grund av en skada i sista ögonblicket

Mutanten, Nick Walker, lämnade bodybuilding-sfären förvånad över det tillbakadragande han tog från Olympia 2023 på grund av sin hälsenaskada. Kungen av den unika kroppen i världen kunde inte ta sig till sin drömtävling. Han fick till och med lämna Olympiakonferensen i mitten.

Efter denna oväntade händelse fick han gå igenom kritik och ogillande. Han har dock inte tagit något till hjärtat, och med samma passion och vision; han verkar gå framåt i sitt liv. Nyligen delade han en historia på sitt Instagramkonto där han verkade säker på sin vinst i Olympia om han hade deltagit i tävlingen.

Nick Walker berättar om hur hans framtidsutsikter hade varit utan hans skada

Nyligen plockade Walker upp en av sina fans frågor från en Ask Me Anything-session och visade den på sin Instagram-berättelse. Fansen frågade Nick: “Om du tävlade på Olympia, vad skulle du ha placerat på enligt din ärliga åsikt? Kärlek från NZ.” Nick gav en ärlig åsikt och pratade om hur: “Om jag gjorde Olympia, ärlig åsikt, ingen respektlöshet mot någon annan, men jag tror att jag skulle ha vunnit.”

Kroppsbyggaren fortsatte med att prata om hur sett på hans förberedelser i år och hans kondition i år, så skulle trofén ha varit hans om han hade tävlat. Trots att han missade Olympia visade Walker inga tecken på oro eller besvikelse i pannan.

Att backa från tävlingen var inte ett lätt beslut att fatta för honom och det skapade uppståndelse i hela fitnessvärlden. Många bodybuildinglegender hade förutspått Walker att bli en stor utmanare för tältevenemanget. Men tyvärr kunde han inte ens sätta sin fot på scenen. Efter skadan tog Walker till sitt Instagram-konto där han uttryckte sina känslor och interagerade med sina fans.

Nick Walker tog till Instagram för att dela sina känslor kring skadan

I Instagram-inlägget uttryckte Walker sin mentala och känslomässiga situation. Han sa, “Du vet så, mentalt är det eh det har varit dränerande det har varit lite känslomässigt um men jag är fortfarande här och jag driver fortfarande så gott jag kan.”

Inte bara fysiskt, utan Nick Walkers “Hamstring Tear” försvagade honom också mentalt före Mr. Olympia 2023. Så här

Att vara modig och hoppfull om livet trots ett så stort misslyckande efter år av träning i gymmet, tillade Nick vidare, “Jag förblir väldigt hoppfull um, det är bara svårt för du vet, jag tror att jag mentalt räknades bort det här. år. Du vet för jag förlorade Arnolden och jag visste vad jag tog med mig till scenen i år och att få det här att hända med en så vacker förberedelse har varit tufft varit lite svårt för mig.

Nick Walker verkar ha trott att Sandow-trofén var hans om skadan inte hade spelat spoilsport. Tror du att han kunde ha vunnit Mr. Olympia? Låt oss veta i kommentarerna.

SE DETTA STIRY | På Mr. Olympia, presskonferens 2023, avslöjar den försvarande tvåan Derek Lunsford varför han förlorade mot Hadi Choopan förra året

RELATED ARTICLES

Mest populär