Saturday, December 9, 2023
HemTennis"Jag skulle bänka Rafa" – Dominic Thiem gör inställningar tydliga med sitt...

“Jag skulle bänka Rafa” – Dominic Thiem gör inställningar tydliga med sitt Novak Djokovic-påstående

Har du hört talas om det populära spelet Start, Bench, Cut? Detta spel spelas populärt på sportarenan, där olika spelare plockas ut och rankas från första till tredje. Nyligen spelades det här spelet med Dominic Thiem i en exklusiv intervju med EssentiallySports. Samtidigt som han pratade om sin idrottskarriär och lyfte fram sina största konkurrenter någonsin.

Han hittade det perfekta tillfället att spela det här spelet och lista sina rivaler, Roger Federer, Rafael Nadal och Novak Djokovic, i ordning. Tillsammans med det gjorde han också ett kraftfullt Djokovic-uttalande, vilket fick honom att sticka ut för de tre stora.

Dominic Thiem listar de tre stora i spelordning

Efter att ha stått inför ett nederlag i fjärde omgången vid Paris Masters, försökte den österrikiske tennisspelaren sitt bästa i Moselle Open men ställdes tyvärr inför ett tidigt utträde. Efter den förlusten, i en exklusiv intervju, spelade Thiem ett populärt spel och listade de tre stora spelarna i ordning efter vem han skulle vilja starta, klippa och bänka på tennisbanan.

Han sa: “Jag skulle starta Novak, jag skulle bänka Rafa och jag skulle klippa Roger, men det är också ganska lätt eftersom Rafa fortfarande är skadad. Du vet, han är i comebackprocessen, så jag bänkar honom. Novak är som i full form; han slåss just nu i Turin, och Roger är redan pensionerad; Jag tycker att det är bra.”

Därefter, till skillnad från de flesta av spelarna på den aktuella ATP-touren, är han någon som har ställts mot Federer, Nadal och Djokovic på den största scenen. Även om han angav anledningen till att sätta varje tennisspelare i tre olika sektioner, försökte han sitt bästa för att undvika att hålla sig till sin favorit och gav ett neutralt svar baserat på fakta.

Dessutom, i en intervju nyligen, gav han ett mycket neutralt svar när han tillfrågades om Big 3. Det fanns också en tid i samma konversation när han spelade säkert och avslöjade sina preferenser att spela med och emot på tennisbanan bland de samma grupp tennisspelare.

Dominic Thiem ger ett säkert svar på frågan om de tre stora

Under intervjun förändrades stämningen lite när Grand Slam-mästaren fick frågan om vem av de tre som var den tuffaste utmaningen för honom på tennisbanan. Men i stället för att nämna en spelare bland de tre stora, gav han ett mycket knepigt svar. Han sa: “Det är som att det är ytrelaterat, du känner säkert Nadal på lera, Djokovic på hard court och Federer på gräs. Det är ett ganska enkelt svar.”

Även om det inte var nog, pratade han också om hur ibland de tre kan vara ganska grymma mot sina motståndare då och då. Med en nypa humor vände den 30-årige tennisspelaren på steken med sina smarta svar relaterade till de tre stora, samtidigt som han gjorde hinder med sina kommentarer.

Ändå, vad tycker du om Thiems syn på de tre stora? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär