Saturday, December 9, 2023
HemBodybuilding"Jag skäms och skäms": Liver King erkänner att han vilselett fitnessvärlden med...

“Jag skäms och skäms”: Liver King erkänner att han vilselett fitnessvärlden med steroidlögn

Brian Johnson, populärt känd som Liver King, skapar rubriker, men inte av de bästa anledningarna. Efter serien av händelser som påstås ha avslöjat Brians vilseledande påståenden om att leva en “förfäderlig” och “primal” livsstil, står inflytandet avslöjat. När åsikterna strömmade in har den USA-baserade fitnessinfluencern nu gått in “för att be om ursäkt.”

Genom att ta äganderätten till händelserna som utspelade sig, sätter påverkan på sociala medier en vila på sina påstådda påståenden om användning av “steroider”.

Liver King erkänner sig skyldig

Med mer än 1,7 miljoner följare på Instagram och imponerande 3,5 miljoner följare på TikTok är Brian Johnson ett känt namn i fitnesscommunityt. Efter uppkomsten av “läckta e-postmeddelanden” ska fitness- och livsstilsgurun Liver King ha blivit utsatt för användning av steroider.

Genom att gå till sin officiella YouTube-kanal har TikTok-stjärnan nu rensat luften. Han talade om den senaste händelseutvecklingen och sa: “Jag skäms och skäms.” Genom att ta ägarskap, erkände han, “Jag jävlar.” Eftersom han var en person av social betydelse, accepterade han att han var fel. Han gick genast med på att han vilselett många människor.

Han delar med sig av sin sida av sagan och säger: “Jag har sagt att det är ett komplicerat jävla ämne, åtminstone för mig.” Han uppger att han var rik och anonym före sin katapult till onlineberömmelse 2021. Men eftersom hans följare fortsatte att öka är han inte längre anonym. Han tilltalade sin sociala mediebefolkning och erkände att han aldrig “förväntat sig den här typen av exponering i allmänhetens ögon” Han insåg att han misslyckades med att förstå allvaret i sin position och gjorde saker på fel sätt.

En titt på Liver Kings historia så här långt

45-årige Brian Johnson har varit en kraftfull förespråkare för “förfädernas” och “primala” livsstilar. Han brukade hävda att hans mammutkropp är helt naturlig och aldrig har tagit några “steroider”. Eftersom hans påstående förblev tveksamt genom åren, fick Brian en lojal fanbas. Han förespråkade också sin onlineverksamhet, Ancestral Supplements.

Men tidigare i veckan upphörde påståendena från influencern och hans “förfäders” livsstilsspelning. En annan bodybuilding-influencer och YouTuber “Derek” gjorde chockerande avslöjanden. Derek hade tidigare delat en timslång video som avslöjade Liver King och hans användning av steroider. I klippet hävdar Derek att han har grävt fram e-postmeddelanden från Johnson och en kroppsbyggande tränare som visar att han tar nästan tre injektioner om dagen.

RELATED ARTICLES

Mest populär