Sunday, December 10, 2023
HemBoxing"Jag ska köpa ett hus på They A**": Keyshawn Davis förblir oberörd...

“Jag ska köpa ett hus på They A**”: Keyshawn Davis förblir oberörd trots 90 dagars avstängning efter att ha misslyckats med dopingtestet

I en fantastisk händelseutveckling, boxningssensation Keyshawn Davis har svarat på hans senaste tre månader långa avstängning som infördes av Texas Commission med ett oväntat drag – han har köpt ett hus till sig själv. Obehandlad av bakslaget tog Davis till sociala medier för att dela sin nyfunna lycka med sina fans och kritiker, vilket gjorde det klart att han inte kommer att låta något hindra honom från att uppnå sina mål.

Mitt i kontroversen och avstängningen har Davis djärva svar fått boxningsvärlden att surra. Även om Texas Commission inte avslöjade orsaken till hans avstängning, spekulerade fansen att orsaken var marijuana. Därefter bekräftade Texaskommissionen detta påstående, efter att Keyshawn testats positivt för den förbjudna substansen.

Keyshawn Davis finner lyckan i Texas

Keyshawn Davis är på rätt väg att bli en av de ljusaste möjligheterna inom boxning idag. Detta förbud verkar dock ha kastat en skiftnyckel i dessa planer. Men det är inte att säga att den unga idrottarens trots inför

För Davis är denna avstängning inte en stötesten utan en möjlighet att kanalisera sin energi till något påtagligt och bestående. “Jag var tvungen att sätta in den i något, var tvungen att säkra den i något, vet du vad jag säger?” han förklarade. Med skattetid runt hörnet grep Davis ögonblicket och visade sitt skarpsinniga affärsmannaskap.

I en värld där motgångar ofta dämpar humöret, skickar Davis snabba och beslutsamma agerande ett kraftfullt budskap. Han är inte bara en fighter inne i ringen; han är en kämpe i livet, navigerar utmaningar med orubblig beslutsamhet. ”Jag vill bara visa er alla att jag är glad, vet ni vad jag säger? Jag har inget att säga, ingen boxning, ingen ingenting. Jag är bara glad. Kan jag visa er lycka? Detta är sann lycka. När de säger upp mig, okej, jag ska köpa ett hus på deras a**. Jag bryr mig inte. Varsågod, avboka mig i 90 dagar”, förklarade han med övertygelse.

Medan boxningsvärlden debatterar hans avstängning har Davis valt att fokusera på att bygga en grund för sin framtid.

Varför är marijuana förbjudet av kommissionen?

USA:s antidopningsbyrå uppgav att idrottare som använder cannabis eller Spice under tävlingar utsätter sig själva och andra för risker på grund av ökat risktagande beteende, långsammare reaktionstider och försämrad beslutsförmåga.

Förutom de tidigare nämnda punkterna har marijuana citerats som ett ämne som används för att dölja prestationshöjande droger, på grund av dess urindrivande egenskaper. Enligt ESPN, Hans tidigare inspelade seger över Nahir Albright den 14 oktober har annullerats, och han kommer att återvända till ringen i mitten av januari. Davis, som var planerad för en kamp med tidigare mästare Jose Pedraza den 9 december, kan schemalägga matchen till början av 2024, vilket bekräftats av Top Rank Boxing. Noterbart är att marijuana är lagligt i 23 stater och finns inte på listan över förbjudna substanser i UFC, NBA, MLB eller NHL, men det är fortfarande förbjudet av NFL.

Med legaliseringen på god väg i de flesta stater kan restriktionerna ändras eller nya regler utvecklas. Åskådarna är arga på uppdraget av just denna anledning. Men med tanke på hur reglerna är satta nu, och de tekniska detaljerna, är 90-dagars avstängningen i nivå med kommissionens policy.

RELATED ARTICLES

Mest populär