Wednesday, February 28, 2024
HemWwe"Jag ser fram emot nästa gång...": John Cena hoppas kunna återvända till...

“Jag ser fram emot nästa gång…”: John Cena hoppas kunna återvända till WWE igen mitt i osäkerhet om hans framtid inom brottning

John Cena hade en tillbakablick av sitt välmående 2023 i WWE-ringen och kunde inte känna sig tillräckligt tacksam för det. Innan CM Punks häpnadsväckande återkomst på Survivor Series, skickade John Cena chockvågor till världen genom att göra en enorm överraskande comeback i WWE mitt i SAG AFTRA-strejken. Ända sedan dess har han fortsatt att göra frekventa framträdanden i den kvadratiska cirkeln. Med det sagt, nu verkar det som att hans tid är sammanfattad.

Den senaste videon av Cena indikerade bara det. I ett tacksägelsetal vid årets slut, noterade The Cenation Leader: ‘Mottagandet och respekten kommer jag aldrig att glömma, jag vet inte hur mycket tid jag har kvar i WWE. Men jag vet på senare tid när jag kunde återvända hem, du har alltid välkomnat mig som en av dina egna, jag ser fram emot nästa gång vi kan träffas.”

Hans monumentala återupplivande efter WrestleMania 39 var ett genombrottsögonblick för honom och befordran som ledde till en förlängd WWE-körning. Det var en win-win-situation ur marknadsföringsperspektivet eftersom det fick fler ögonglober på företaget.

Men med tanke på att han fortfarande är deltidsanställd och återvände för en bestämd period, har det förekommit rykten om att han kan komma till slutet av sin långa WWE-karriär för att fokusera mer på sina Hollywood-satsningar.

RELATED ARTICLES

Mest populär