Sunday, December 10, 2023
HemF1"Jag registrerar mig": Den senaste Netflix Cup-uppdateringen lämnar PGA Tour och F1-fansen...

“Jag registrerar mig”: Den senaste Netflix Cup-uppdateringen lämnar PGA Tour och F1-fansen glada

Det nyaste golfevenemanget vid horisonten är verkligen oväntat att komma in i golfvärlden. Efter att ha släppt två succédokumentärer, Full Swing och Formula 1: Drive to Survive, har den ökända plattformen nu kommit med blixtrande heta golfturneringar mellan F1-förare och golfare från PGA-touren.

Fyra golfare och fyra förare kommer att göras till ett par och spela mot varandra. Netflix släppte den senaste videon som visar fansen vad de kan förvänta sig. Responsen från fansen var blandad och de var verkligen förvirrade. Låt oss se vad hypen handlar om!

Netflix Cup laddar upp för det spännande evenemanget

Netflix Cup kommer att ha spelare med i dokuserien som spelar för en 8-hålsmatch mot det tilldelade paret. De två lag som vinner kommer sedan att slåss vid sudden death 9:e hålet. De golfare som deltar är Collin Morikawa, Max Homa, Justin Thomas och Rickie Fowler.

Medan F1-förarna är Lando Norris, Pierre Gasly, Alex Albon och Carlos Sainz. Netflix har delat paret för det efterlängtade evenemanget den 14 november på Wynn Las Vegas. Förarna är i stan för Formel 1 Heineken Silver Las Vegas Grand Prix.

Den planerade matchningen är som följer: 1) Lando Norris och Rickie Fowler mot Carlos Sainz och Justin Thomas, 2) Alex Albon och Max Homa mot Pierre Gasly och Collin Morikawa. Koppla in på ditt Netflix-konto för att se livestreamen eller begär biljetter via den officiella webbplatsen.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Netflix US (@netflix)

Den senaste videon som Netflix delade för att hajpa upp publiken fick blandade reaktioner från fans, särskilt de som följde F1-scenen. Vi plockade ut det bästa från resten och presenterar det för dig nedan!

Fans kallar det senaste evenemanget för en “gimmick”

Ett F1-fan tyckte att Netflix Cup var det mest skadliga som hände sporten, som han sa, “Netflix är det värsta som hänt min vackra sportman .”

Föreventet till loppet därefter har tagits som en marknadsföringstaktik för att locka en publik, och detta fan sa med rätta: “Detta är motorsport. Inte en reality-tv-serie lmao.”

På samma sätt sa detta F1-fan, “Till många gimmick för F1 just nu” medan en annan utbrast: “Jag registrerar mig.” Detta fan föreslog en annan idé, som jag tror inte kommer att vara lika säker som golf. Han sa, “Nästa: Golfproffs i en F1-bil …”

Slutligen undrade ett fan över golfens popularitet. Han tog en smyggrävning och frågade: “Kittar verkligen någon på golf? .” Jag är inte ledsen för att jag krossade hans bubbla. Miljontals tittar på golf varje dag. Oavsett, vem tror du vinner mellan paren? Kommentera nedan med dina favoriter!

RELATED ARTICLES

Mest populär