Tuesday, February 27, 2024
HemUfc"Jag och Dricus kommer att göra slut på varandra" - Sean Strickland...

“Jag och Dricus kommer att göra slut på varandra” – Sean Strickland gör en helomvändning efter att ha kramat ut den med Dricus Du Plessis före UFC 297

Det onda blodet mellan Sean Strickland och Dricus Du Plessis är samtalsämne nu. ‘Tarzan’ och ‘Stillknocks’ är planerade att låsa hornen denna lördag. Men en video där de kramas har kommit fram, och internet ifrågasätter nu nötköttet mellan kämparna.

Så, här är de uppe i Kanada, redo för sin showdown. Överraskande nog verkar de kanadensiska vibbarna ha arbetat en del magi och mildrat spänningen mellan Du Plessis och Strickland. Men när videon fick lite dragning var Strickland tvungen att komma fram för att rensa bort tvivel kring deras vänskapsrykten.

Det onda blodet pågår fortfarande mellan Sean Strickland och Dricus Du Plessis

Du Plessis och Strickland fångades på video med en vänlig chatt och delade en äkta kram – ett oväntat ögonblick. ͏Klippet fångar också Du Plessis när han presenterar sin ͏flickvän till Strickland, vilket ger en varm touch till deras oplanerade kamratskap.

Utmanaren hälsade mästaren med ett avslappnat ”Hej, hur går det, man? Hade en bra resa?” Strickland frågade i sin tur Du Plessis om damen som följde med honom var hans flickvän. De tre förde ett vänligt samtal som avslutades med uttryck för tacksamhet och lyckönskningar inför helgen. Efter att ha sett deras mjuka omfamning och vänliga chatt, var fansen i chock. De anklagade båda kämparna för att fejka det, men det verkar som om Strickland har något annat i tankarna.

Efter motreaktionen kom Strickland fram för att hävda att fansen inte behöver oroa sig eftersom han och Du Plessis skulle gå för dödandet den 20:e. Fightern tog till sitt Instagram-handtag för att lägga till en berättelse. Han delade vidare videon av deras interaktion med en enda bildtext som sa “Gör inga misstag jag och Dricus kommer att göra slut på varandra på lördag.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av 𝐇𝖔𝖒𝖊 𝖔𝖋 𝐕𝖎𝖔𝖑𝖊𝖓𝖈𝖊 (@thefightvaults)

I vissa diskussioner bakom kulisserna verkade Strickland och Du Plessis ha nått en gentlemannaöverenskommelse om att inte ta några bilder under bältet medan de var på mikrofonen. I klippet kan man höra Strickland kalla sydafrikanen för en “solid dude”. Oavsett vilket förväntas deras uppgörelse gå hårt, vilket förtydligas av mästaren. Ändå är en sak säker: Stricklands mentala tillstånd är fortfarande skarpsinnigt efter all spänning och Daniel Cormier tror på det också.

Daniel Cormier uppskattar Stricklands mentala stabilitet

Även om Sean Strickland verkade uppspelt före lördagen, till och med hotade att knivhugga Du Plessis om han tog upp sitt förflutna igen, förväntar sig Cormier att mästaren ska behålla lugnet under sin kamp mot den sydafrikanska sensationen.

Hall of Famer sa: “Jag tror att vi som sport förbiser hur mentalt tuff Sean Strickland är. För vi pratar om alla saker från det förflutna, några av de absurda saker som han kan säga, men i det ögonblick han kommer in i oktagonen håller han kursen. Han pratade om Israel Adesanya och hundar och alla typer av galna grejer i bygget till den sista kampen.” Cormier sa på sin ESPN-show “DC & RC.”

Daniel Cormier tillade vidare att han tror att hans nästa matchup mot Du Plessis skulle bli lika dominant. Ändå är deras uppgörelse bara några dagar bort och kommer att avgöra vem som får titeln och skryträtten.

Läs mer: “If I Knew a F**ker Gonna Stab Me” – Dricus Du Plessis kramar oväntat Sean Strickland har Dillon Danis och UFC-fan reagerat före UFC 297

Inlägget “Me and Dricus Are Going to End each Other” – Sean Strickland gör en helomvändning efter att ha kramat ut det med Dricus Du Plessis Before UFC 297 dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär